JYSK inaugurează două magazine noi, în Slobozia și Mioveni, și ajunge la 68 de magazine în România

Retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă JYSK România, parte a grupului JYSK Nordic, inaugurează pe 17 ianuarie două magazine noi, în orașele Slobozia și Mioveni. Astfel, rețeaua de magazine JYSK ajunge la 68 de magazine în România.

JYSKÎncepem anul în forță și deschidem două magazine în aceeași zi, continuând astfel procesul accelerat de expansiune din ultimii ani. Ambele magazine sunt în orașe noi, ceea ce înseamnă că acum brandul JYSK va fi accesibil unor clienți care, până acum, ne puteau găsi doar online. Cu ocazia deschiderilor am pregătit oferte speciale la produsele noastre, valabile timp de o săptămână. Dacă plănuiesc să schimbe ceva în casa lor sau pur și simplu sunt curioși să ne cunoască, e momentul potrivit să ne viziteze și să profite de ofertele foarte bune de la deschidere. Îi așteptăm pe locuitorii din Slobozia și Mioveni la inaugurarea magazinelor pentru a face cunoștință cu produsele și cu echipa de asistenți de vânzări, care este mereu pregătită să răspunda la întrebările lor și să îi consilieze”,  a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK Slobozia și JYSK Mioveni își deschid porțile pe 17 ianuarie, începând cu ora 08.00, când clienții sunt așteptați în cele două magazine noi cu o mulțime de surprize, oferte speciale de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Pentru fiecare dintre cele două magazine, ziua deschiderii va fi marcată de un eveniment special, cu atmosferă veselă, DJ, baloane, cafea și croissante. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. De asemenea, în săptămâna deschiderii, în magazinele JYSK Slobozia și JYSK Mioveni vor exista oferte speciale de deschidere, cu prețuri cu până la 75% mai mici la saltele, perne, plăpumi, mobilier și decorațiuni pentru casă.

Ne bucurăm că adăugăm pe harta magazinelor JYSK două orașe noi. În Slobozia ne doream de mult timp să ajungem, pentru că este un oraș cu potențial și pentru că nu aveam până acum un magazin fizic în zona dintre București și Medgidia. Și pentru deschiderea JYSK Mioveni ne pregătim de mult timp, pentru că este un oraș în care credem. În această regiune vom avea trei magazine, unul în Mioveni și două în Pitești, așadar vom avea o acoperire foarte bună. Pentru că ne-am propus să ajungem la 135 de magazine în următorii ani, suntem mereu în căutarea unor spații comerciale potrivite pentru conceptul nostru de magazin. Căutăm spații de aproximativ 1300 mp și ne dorim să avem un magazin JYSK în toate orașele cu peste 20.000 de locuitori”, a declarat Hristu Geoge, Development Manager JYSK România.

Magazinul JYSK Slobozia se deschide pe Șoseaua București-Constanța nr. 14, lângă Kaufland, și are o suprafață totală de 1170 mp.

Magazinul JYSK Mioveni se deschide pe strada IC Brătianu nr. 108, în apropierea Kaufland, și are o suprafață totală de 1000 mp.

Ambele magazine sunt amenajate după noul concept Store 3.0., care oferă clienților o experiență de cumpărături mai plăcută, datorită colțurilor inspiraționale care recreează încăperi din locuință, a noului sistem de iluminat, podelelor din lemn și designului mai elegant.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2700 de magazine. Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 66 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamț, Roman, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.
Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *