JYSK inaugurează două magazine, iar rețeaua sa ajunge la 112 unități în România

Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK încheie anul 2021 cu inaugurarea a două magazine noi. JYSK Brașov Bartolomeu și JYSK Târgu Neamț se deschid joi, pe 16 decembrie 2021. Odată cu inaugurarea celor două magazine, JYSK România ajunge la 112 unități în România.

jysk

Magazinele JYSK Brașov Bartolomeu și Târgu Neamț

JYSK Brașov Bartolomeu este cel de-al patrulea magazin pe care compania scandinavă îl deschide în Brașov, oraș în care este prezent și cel mai mare magazin JYSK din România. Aflat în cartierul Avangarden, pe Strada Spicului nr. 7, JYSK Brașov Bartolomeu are o suprafață de 1300 mp și va fi deschis începând cu data de 16 decembrie 2021. Magazinul va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10:00 și 20.00 și duminică între orele 10:00 – 18.00.

JYSK Târgu Neamț este primul magazin pe care compania îl deschide în oraș, în strada Lalelelor nr. 6, tot în ziua de 16 decembrie 2021. Magazinul, cu o suprafață de 1300 mp, va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10:00 și 20.00 și duminică între orele 10:00 – 18.00.

Încheiem anul 2021 cu 112 magazine. Din punct de vedere al planurilor de expansiune, a fost un an foarte bun pentru JYSK, am atins pragul de 100 de magazine în vară și ne continuăm drumul către 200 de magazine. Ne bucurăm că am găsit un spațiu potrivit în Târgu Neamț, unde ajungem pentru prima dată. Avem magazine în orașele apropiate, în Pașcani, Piatra Neamț, Roman și Fălticeni, dar acum locuitorii din Târgu Neamț pot achiziționa produsele JYSK mai aproape de casă.

În Brașov, unde suntem prezenți încă din anul 2014, va fi cel de-al patrulea magazin JYSK. Noul magazin se află într-o zonă care s-a dezvoltat extraordinar de mult în ultimii ani, cartierul Avantgarden, și care continuă să se dezvolte. Am pregătit pentru ambele deschideri oferte speciale, iar clienții care ne vor vizita în prima săptămână vor găsi prețuri foarte bune la produsele noastre, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Expansiunea continuă

În următoarele luni, JYSK va inaugura cel puțin 5 magazine noi. Ionuț Luca, Store Concept Manager JYSK România, conduce echipa care se ocupă de pregătirea noilor magazine și este prezent la fiecare deschidere.

A fost un an plin de provocări, în care a trebuit să ne adaptăm la întârzierea materialelor pentru amenajare. Noul an calendaristic promite o îmbunătățire, putem vedea acest lucru la cele două deschideri, de la Brașov și Târgu Neamț. Pentru că deschidem mai multe magazine și reamenajăm în paralel magazinele mai vechi, ne-am mărit echipa și avem acum mai mulți colegi noi pe care i-am instruit. Noi suntem oamenii care preiau un spațiu gol, care are, poate, căldură și electricitate, și îl transformă într-un magazin.

Facem acest lucru în termen de trei săptămâni, timp în care amenajăm pardoseala, rafturile, apoi îi ajutăm pe colegii din echipa magazinului să monteze mobilierul. Când vine ziua deschiderii, îți dai seama ce ai reușit să faci și ești mândru. Anul viitor se anunță și mai plin din punctul de vedere al numărului de deschideri”, a declarat Ionuț Luca, Store Concept Manager JYSK.

O săptămână de oferte

Cu ocazia deschiderii, JYSK a pregătit oferte speciale care vor fi valabile timp de o săptămână în magazinele JYSK Brașov Bartolomeu și JYSK Târgu Neamț.

Astfel, între 16 și 22 decembrie, compania a pregătit reduceri de până la 75% la o gamă variată de produse, printre care saltele și saltele superioase, plăpumi, perne, lenjerii de pat și o selecție vastă de articole de mobilier interior.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *