JYSK deschide un nou magazin în Vaslui și ajunge la 104 magazine în România

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează un nou magazin în Vaslui pe 12 august 2021, ajungând astfel la o rețea de 104 magazine în România. JYSK Vaslui Silver Mall este cel de-al doilea magazin pe care compania îl deschide în oraș. Cu o suprafață totală de 1300 mp, noul magazin se deschide în incinta N Silver Center din strada Ștefan cel Mare nr. 275A, Vaslui.

jysk

Am ajuns pentru prima dată în Vaslui acum patru ani, iar deschiderea de atunci a fost un succes. Acum am găsit un nou spațiu potrivit conceptului nostru de magazin, aflat în partea de nord a orașului, astfel încât vom fi mai aproape și de locuitorii din această zonă. Pentru deschiderea celui de-al doilea magazin am pregătit o săptămână de oferte speciale, cu prețuri foarte bune inclusiv pentru gama de produse noi, din colecția pentru sezonul de Toamnă 2021.

Îi așteptăm pe clienți la deschiderea celui de-al doilea magazin din Vaslui, unde pot descoperi noile trenduri de amenajare din toamna 2021: Reset Basic, Infusion și Mindful Garden. Aceste trenduri celebrează viața pe care o ducem acasă, în spațiul care este cel mai plăcut și confortabil pentru noi, dar și apropierea de natură, pe care o căutăm din ce în ce mai mult în ultimul an”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Oferte

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK Vaslui Silver Mall, în perioada 12 – 18 august 2021.

Reducerile din campania de deschidere ajung până la 75%, iar în ofertă sunt incluse peste 2000 de articole. Clienții care vor vizita magazinul în săptămâna deschiderii vor putea achiziționa la prețuri foarte bune produse pentru dormit precum perne, plăpumi și saltele, care sunt și specialitatea retailerului, lenjerii de pat, prosoape, perne decorative și pături, prosoape și covorașe de baie, precum și o selecție variată de articole de mobilier de interior.

Suntem nerăbdători să inaugurăm cel de-al doilea magazin din Vaslui și să îi primim pe clienți în noul spațiu din incinta N Silver Center. În ultimele săptămâni, echipa magazinului a participat la programe de instruire alături de colegii mai vechi, iar acum cu toții sunt gata să pună în aplicare ceea ce au învățat. Clienții vor găsi în noul magazin oferte foarte bune, dar și o echipă de asistenți de vânzare gata să le ofere sfaturi pentru alegerea celor mai potrivite produse”, spune Cezar Carp, District Manager JYSK.

Programul magazinului

JYSK Vaslui Silver Mall va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 51 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 103 de magazine în România. Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *