JYSK inaugurează un nou magazin în Sibiu și ajunge la 95 de magazine în România

JYSK inaugurează un nou magazin pe 17 decembrie 2020, în Sibiu. Este cel de-al doilea magazin pe care retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă în deschide în Sibiu și magazinul cu numărul 95 din România. JYSK Sibiu Trident este amplasat în parcul de retail Zacaria din str. Alba Iulia nr.77A, Sibiu, și are o suprafață totală de 1300 mp.

JYSK

Expansiunea se numără printre prioritățile noastre încă de la fondarea companiei, iar adăugarea unui nou magazin în portofoliul nostru este o modalitate foarte bună de a sărbători încheierea acestui an atipic. Primul magazin pe care l-am deschis în Sibiu este în topul celor mai performante din țară. Prin urmare, era necesar un al doilea magazin în oraș și, credem noi, chiar și al treilea. Acum, cu cele două magazine, vom acoperi zonele de est și de vest ale orașului, ceea ce va facilita accesul clienților care vor să ne viziteze. Pentru a sărbători inaugurarea magazinului din parcul de retail Zacaria, am pregătit oferte speciale de până la 75% la peste 2000 de produse. Îi așteptăm pe sibieni în noul magazin, începând cu 17 decembrie”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile în ambele magazine JYSK Sibiu Trident în perioada 17 – 23 decembrie 2020.

Printre produsele incluse în oferta specială de deschidere se numără o selecție de mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat și cearșafuri, corpuri de iluminat, covoare și decorațiuni.

“În această perioadă, clienții sunt în căutare de cadouri pentru Crăciun, iar atmosfera de sărbătoare începe să se simtă, chiar dacă anul acesta sărbătorile vor fi puțin diferite față de cele cu care ne-am obișnuit. Cu ocazia deschiderii JYSK Sibiu Trident, cei care doresc să cumpere cadouri pentru cei dragi o vor putea face la prețuri foarte avantajoase. Pentru majoritatea dintre noi, casa a devenit locul în care ne petrecem aproape tot timpul, iar ofertele speciale de deschidere din magazinul nostru sunt un bun moment să aducem un plus de confort acasă, cu un buget mai mic. Întreaga echipă a magazinului așteaptă cu nerăbdare să îi primească pe clienți în magazin și să le ofere sfaturi și informații despre produsele noastre scandinave”, spune George Badea, Store Manager JYSK Sibiu Trident.

JYSK Sibiu Trident va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 26.500 de angajați și peste 2900 de magazine. În Germania, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager – iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 94 de magazine în România.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *