JYSK inaugurează un magazin în Satu Mare și ajunge la 94 de unități în România

Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă JYSK inaugurează un nou magazin pe 3 decembrie 2020, în Satu Mare.

JYSK

Este cel de-al doilea magazin JYSK din oraș și magazinul cu numărul 94 din România. JYSK Satu Mare Centru este amplasat în Piața Romană nr. 7, Satu Mare, și are o suprafață totală de 1220 mp.

În ultima perioadă am fost foarte activi din punct de vedere al expansiunii. Este cea de-a treia săptămână consecutivă în care deschidem un nou magazin, după deschiderile din Turda, respectiv Călărași. Satu Mare este cel de-al doilea oraș în care am deschis un magazin JYSK în urmă cu mai bine de 10 ani, iar locuitorii de aici ne cunosc de foarte mult timp. Noul magazin din Satu Mare este amplasat chiar în centrul orașului, ceea ce îl face accesibil pentru locuitorii din toate zonele. Cu ocazia inaugurării celui de-al doilea magazin din Satu Mare am pregătit oferte speciale de deschidere care vor fi active timp de o săptămână. Ne dorim ca un număr cât mai mare de sătmăreni să beneficieze de ofertele de deschidere, de aceea campania de deschidere este valabilă în ambele magazine JYSK din oraș.”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere a magazinului JYSK

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile în ambele magazine JYSK din Satu Mare, aflate în Piața Romană nr. 7, respectiv Drum Carei nr. 77-79, în perioada 3 – 9 decembrie 2020.

Peste 2000 de produse sunt incluse în oferta de deschidere a retailerului, printre care o selecție de mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat și cearșafuri, prosoape, draperii și decorațiuni. Reducerile ajung până la 75%.

În campania de deschidere sunt incluse și produsele din noua colecție de decorațiuni și accesorii de Crăciun, care au reduceri de până la 65%. Colecția include produse în stil scandinav, inspirate de natură și de tradițiile de iarnă. Clienții vor găsi în magazin tot ce au nevoie pentru un Crăciun hygge acasă: figurine de pluș haioase, precum moși, elfi, spiriduși, reni, copii și oameni de zăpadă, instalații de lumini, pomi cu lumini, felinare și sfeșnice, decorațiuni pentru brad și pentru casă, precum și o selecție de textile pentru casă cu imprimeuri specifice iernii.

“Cum JYSK este prezent de mulți ani în Satu Mare, echipa noului magazin a beneficiat de experiența și ajutorul colegilor mai vechi. Acum, suntem pregătiți să îi primim pe clienți în noul magazin JYSK din oraș și să le oferim produsele scandinave pe care și le doresc, la prețuri foarte bune. De asemenea, suntem mereu aici pentru a oferi sfaturi celor care caută cele mai potrivite produse o casă mai confortabilă și un somn mai bun și mai sănătos”, spune Constantina Sălăgean, Store Manager JYSK Satu Mare Centru.

JYSK Satu Mare Centru va funcționa de luni până duminică între orele 10.00 – 20.00.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979.

În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 26.500 de angajați și peste 2900 de magazine. În Germania, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager – iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro.

Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 93 de magazine în România.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *