JYSK inaugurează la Roman cel de-al 63-lea magazin din România

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 63-lea magazin JYSK din țară la Roman. Deschiderea magazinului va avea loc pe 22 noiembrie, în aceeași zi în care compania dă startul ofertelor de Black Friday. Evenimentul de deschidere începe la ora 08:00, iar clienții sunt așteptați cu surprize și oferte foarte bune în magazinul din Strada Mihai Viteazul Nr 3-5, Roman. 

JYSK

 “Pe 22 noiembrie vom sărbători două momente importante: deschiderea magazinului nostru din Roman și prima zi de oferte speciale de Black Friday. Îi așteptăm pe clienți să ne cunoască și să profite de ofertele speciale, valabile până pe 25 noiembrie. În plus, pentru că ne apropiem de perioada Sărbătorilor, clienții vor găsi în magazinul JYSK Roman și colecția de decorațiuni de Crăciun, care urmează două tendințe: Crăciun Tradițional și Crăciun Strălucitor.

Dacă sunt în căutare de cadouri pentru cei dragi sau dacă își doresc decorațiuni de iarnă pentru casele lor, le vor găsi la prețuri foarte bune cu ocazia deschiderii” , a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Eveniment special pentru clienți

Pentru a marca Marea Deschidere a magazinului JYSK Roman, compania a pregătit un eveniment special pentru clienți. În ziua inaugurării, pe 22 noiembrie, începând cu ora 08.00, locuitorii din Roman sunt așteptați la petrecerea de deschidere, unde vor fi întâmpinați de o atmosferă veselă, cu muzică, baloane, cafea, croissante și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

Al doilea magazin sub noul concept Store 3.0

Cu o suprafață totală de 1.200 de mp, JYSK Roman este cel de-al doilea magazin JYSK din România inaugurat după un nou concept, Store 3.0, mai inspirațional și mai atractiv. În cadrul acestui concept clienții se pot inspira mai ușor pentru casele lor, deoarece în magazin sunt recreate colțuri de camere care pun mai bine în evidență produsele.

“Ne place foarte mult cum arată magazinul după noul concept, Store 3.0, și abia așteptăm ca și clienții să descopere lumea produselor JYSK. La noi în magazin, romașcanii vor găsi o selecție variată de produse pentru casele lor – mobilier scandinav, decorațiuni pentru casă, produse destinate somnului precum saltele, perne, pilote și lenjerii de pat și, în această perioadă, o colecție de accesorii și decorațiuni de Crăciun foarte drăguță. ”,  a declarat Andrei Butnaru, Director de magazin JYSK Roman.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2500 de magazine.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 62 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from DIY retail, from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *