JYSK deschide un magazin la Reghin și se apropie de pragul de 100 de magazine în România

JYSK România continuă procesul de expansiune și inaugurează, pe 6 mai 2021, un magazin în Reghin. Acesta este cel de-al 98-lea magazin pe care compania îl deschide în România. JYSK Reghin este amplasat pe strada Vânătorilor nr.26-28, Reghin, și are o suprafață totală de 1400 mp.

jysk

Ne bucurăm că ajungem în unul dintre cele mai importante orașe din județul Mureș și că, acum, locuitorii din Reghin vor avea un magazin JYSK la ei în oraș, într-o zonă centrală, ușor accesibilă. Pentru a sărbători deschiderea celui de-al 98-lea magazin JYSK, am pregătit o săptămână de oferte speciale pentru locuitorii din Reghin, pe care îi așteptăm să ne viziteze și să ne cunoască. Clienții din zonă apreciază produsele noastre, magazinul JYSK Târgu Mureș fiind unul dintre cele mai performante din țară, de aceea credem că și în Reghin vom fi pe placul clienților”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în noul magazin JYSK Reghin în perioada 6 – 12 mai 2021.

Reducerile speciale de deschidere ajung până la 75%, iar în oferta sunt incluse produse precum perne, plăpumi, lenjerii de pat, saltele, decorațiuni, prosoape și mobilier de grădină.

Pentru că suntem foarte aproape de începerea sezonului de vară, JYSK a inclus în oferta de deschidere și colecția de mobilier și accesorii de grădină. Clienții care vizitează magazinul JYSK Reghin pot achiziționa la prețuri foarte bune produse pentru grădină, terasă și balcon, printre care seturi de terasă, mese și scaune de grădină, șezlonguri, felinare, lămpi solare și decorațiuni de grădină.

“Suntem entuziasmați și așteptăm cu nerăbdare să inaugurăm magazinul și să îi întâmpinăm pe clienți. Echipa JYSK Reghin a petrecut deja câteva săptămâni de instruire la JYSK Bistrița. Cu ajutorul colegilor de acolo, au învățat tot ce trebuie să știe pentru a oferi clienților produsele cele mai potrivite și pentru a avea un magazin atractiv pentru clienți. Îi așteptăm așadar pe locuitorii din Reghin și din zonă să ne viziteze, să ne cunoască și să își aleagă produsele cele mai potrivite pentru locuințele lor”, spune Marian Radu, District Manager Trainee JYSK.

JYSK Reghin va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

Oferta de deschidere poate fi văzută pe www.JYSK.ro/Reghin , iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro.

JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 51 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *