JYSK inaugurează un magazin la Oravița, iar rețeaua națională ajunge la 97 de unități

JYSK inaugurează un nou magazin pe 1 aprilie 2021, la Oravița și ajunge la o rețea naționala de 97 de unități. JYSK Oravița este amplasat pe strada Cloșca nr.41, Oravița, și are o suprafață totală de 1150 mp.

jysk

Ne apropiem cu pași repezi de 100 de magazine în România și suntem bucuroși că, în ciuda contextului actual, am mers mai departe cu investițiile și ne-am extins rețeaua de magazine din România. Expansiunea este foarte importantă pentru noi, pentru că ne dorim ca fiecare client să aibă un magazin fizic cât mai aproape. Oravița este primul oraș din județul Caraș-Severin în care ajungem și sperăm că, în perioada următoare, vom inaugura noi unități în județ. Cu ocazia deschiderii JYSK Oravița am pregătit o săptămână de oferte speciale, iar cei care ne vor vizita vor găsi în magazin peste 2000 de produse cu prețuri foarte bune, inclusiv oferte la noua gamă de mobilier și decorațiuni pentru grădină”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în noul magazin JYSK Oravița în perioada 1 – 7 aprilie 2021.

Compania  a pregătit oferte speciale de deschidere care vor fi valabile timp de o săptămână, iar reducerile ajung până la 75%. Sunt incluse în oferta de deschidere produse precum perne, plăpumi, lenjerii de pat, saltele, decorațiuni, prosoape și mobilier de grădină.

Cei care vor să își pregătească grădină pentru noul sezon estival vor găsi la un preț mai mic mese și scaune de grădină, seturi de terasă și decorațiuni pentru exterior. Noua colecție de grădină a ajuns în magazinele JYSK în luna martie și include un sortiment variat ce urmează cele trei trenduri ale verii, Basic, Infusion și Mindful Garden.

“Echipa de asistenți vânzări a magazinului este pregătită să îi primească pe clienți și să le răspundă la întrebările legate de produse. Toți colegii au participat la numeroase training-uri în săptămânile care au precedat deschiderea, pentru a putea oferi informații despre cele mai potrivite produse pentru un somn sănătos sau pentru o casă mai confortabilă”, spune Florin Ionaș, District Manager JYSK.

JYSK Oravița va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 51 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și aproape 3000 de magazine.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț.

Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 96 de magazine în România. Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *