JYSK inaugurează un magazin în Orăștie și ajunge la 73 de magazine în țară

Pe 14 martie 2019, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic, inaugurează primul magazin din Orăștie, ajungând la 73 de unități în țară.

JYSK

Magazinul JYSK Orăștie se află în bulevardul Eroilor nr. 17 și are o suprafață totală de 1.380 mp. Deschiderea magazinului va fi marcată printr-un eveniment special pentru clienți.

Suntem bucuroși să anunțăm că, începând cu 14 martie, ajungem și în Orăștie. Compania nostră este prezentă de mult timp în zonă, am deschis magazinul din Deva în primăvara anului 2008, în urmă cu 11 ani, în perioada în care JYSK era franciză. Așadar, cei din județ ne cunosc.

Acum, și locuitorii din Orăștie vor avea un magazin JYSK în orașul lor, ceea ce înseamnă că vom fi mai accesibili pentru ei. Îi așteptăm la evenimentul de inaugurare, în cadrul căruia le-am pregătit o oferte foarte bune la o mulțime de produse pentru casă și grădină”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK Orăștie își deschide porțile pe 14 martie, începând cu ora 08.00. În săptămâna deschiderii, în magazinul JYSK Orăștie vor exista oferte speciale, cu prețuri cu până la 75% mai mici la saltele, perne, plăpumi, mobilier, textile pentru casă și mobilier de grădină.

“Întreaga echipă a magazinului din Orăștie așteaptă cu nerăbdare deschiderea magazinului. În ultima lună ne-am pregătit pentru ca totul să fie perfect pentru clienții noștri, să avem stocuri, magazinul să fie atractiv și produsele să fie expuse în așa fel încât clienții să fie inspirați și să aibă o experiență plăcută de cumpărături. Îi așteptăm în magazin începând cu 14 martie! Suntem pregătiți să le răspundem la întrebări și să îi ajutăm să aleagă produsele potrivite pentru casele lor”, a declarat Raluca Hui, District Manager JYSK România.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2.700 de magazine.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 72 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Onești, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamț, Roman, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *