JYSK inaugurează un magazin în Domnești, lângă București, și ajunge la 137 de magazine

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează un nou magazin în Domnești, lângă București, joi, 2 noiembrie. JYSK Domnești este cel de-al 137-lea magazin din România al retailerului și este amplasat în Esta Center din str. Tudor Vladimirescu 323, Domnești, Ilfov.

Cu ocazia inaugurării noului magazin, compania a pregătit un eveniment special de deschidere joi, 2 noiembrie, începând cu ora 10:00. Clienții care vor veni în magazin vor fi întâmpinați cu muzică, baloane și o mulțime de oferte speciale de deschidere, valabile timp de o săptămână doar în magazinul JYSK din Domnești.

JYSK continuă expansiunea în România cu deschiderea unui nou magazin în apropierea Bucureștiului, în Domnești. Numărul locuitorilor a crescut foarte mult în ultimii ani în localitățile din apropierea Capitalei, iar acest trend crescător continuă. Ne dorim să fim prezenți acolo unde sunt clienții noștri, să fim cât mai aproape de ei, iar un magazin în Domnești corespunde obiectivelor noastre. Credem că magazinul JYSK va fi o destinație atractivă pentru locuitorii din zonă, pentru că aici vor găsi produse pentru casele lor cu design modern, scandinav, la prețuri foarte bune”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Cu o suprafață totală de 1400 mp, JYSK Domnești îi primește pe clienți într-un spațiu modern și primitor, amenajat după cel mai nou concept de magazin JYSK, Store 3.0.  Programul de funcționare a magazinului JYSK Domnești este de luni până duminică între orele 10:00 – 21:00.

Oferte speciale și produse noi

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile timp de o săptămână, între 2 și 8 noiembrie 2023. Peste 2000 de produse sunt incluse în ofertă, iar reducerile ajung până la 75%.

În oferta specială de deschidere clienții vor găsi o gamă variată de mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, textile pentru casă și decorațiuni la prețuri mult mai mici.

Întreaga echipă a magazinului JYSK Domnești este entuziasmată de ziua deschiderii. Așteptăm întâlnirea cu clienții și sperăm că aceștia ne vor vizita în număr cât mai mare de acum înainte. Magazinul arată foarte bine, este primitor și este o bună sursă de inspirație pentru cei care doresc să își amenajeze casele cu produse scandinave, funcționale, cu design atractiv. În plus, noi suntem aici pentru a-i ajuta cu orice informații au nevoie despre produsele noastre și cu sfaturi despre cele mai potrivite produse”, spune Ramona Urloiu, Store Manager JYSK Domnesti.


Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.bricoretail.ro/newsletter

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *