JYSK deschide un magazin în Balotești și ajunge la 81 de magazine în România

Pe 5 decembrie, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK, inaugurează cel de-al 81-lea magazin din țară în noul centru comercial DN1 Value Centre din Balotești.

JYSKJYSK Balotești are o suprafață totală de 1.300 mp și se află pe Șoseaua București – Ploiești KM20, Balotești.

Noul magazin are o amplasare foarte bună, în nordul Capitalei, o zonă în care ne doream să fim prezenți și în care ne bucurăm că am găsit un spațiu potrivit. Vom sărbători deschiderea magazinului cu o săptămână de oferte foarte bune la peste 1000 de produse, printre care mobilier de interior, saltele și decorațiuni.

Inclusiv produsele din colecția de decorațiuni și accesorii pentru Crăciun vor avea prețuri mult mai mici, așadar îi așteptăm pe clienți să profite de ofertele de deschidere pentru a cumpăra tot ce au nevoie pentru casele lor sau pentru cadourile pe care vor să le facă de Sărbători”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria. 

JYSK Balotești își deschide porțile pe 5 decembrie 2019

JYSK Balotești își deschide porțile pe 5 decembrie, de la ora 08.00, cu un eveniment special la care clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize, muzică, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până duminică între orele 09.00 – 21.00. 

Întreaga echipă a magazinului așteaptă cu nerăbdare ziua de 5 decembrie! Magazinul este pregătit, am amenajat totul conform noului concept JYSK, inspirațional și luminos, iar echipa de asistenți de vânzări este gata să ofere clienților cele mai bune recomandări pentru locuințele lor. Sperăm că vom avea o săptămână plină, în care cât mai mulți clienți ne vor călca pragul și ne vor cere sfatul”, a declarat Bogdan Vlad Visoiu, Director de magazin JYSK Balotești.   

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Balotesti. Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesată pe magazinul online www.JYSK.ro.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 52 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2.800 de magazine. Deținută de familia fondatorului, Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. 

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 80 de magazine. 

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *