JYSK, foarte aproape de 100 de magazine în România

JYSK România deschide un nou magazin în Bacău pe 27 mai 2021, ajungând astfel la o rețea de 99 de magazin în România. JYSK Bacău Centru este amplasat pe Strada Vadu Bistritei nr. 4, Bacău, și are o suprafață totală de 1150 mp. Este cel de-al doilea magazin pe care retailerul scandinav îl deschide în oraș.

jysk

Am avut o primăvară de succes, în care am ajuns în orașe noi, în Reghin, Alba Iulia și Oravița, iar acum încheiem primăvara cu un nou magazin în Bacău. Mai avem doar un pas până la 100 de magazine, ceea ce ne bucură foarte mult. Expansiunea rămâne un factor important în modelul de business JYSK, chiar și în contextul ultimului an. Magazinele fizice sunt importante pentru clienții noștri și pentru noi.

Atunci când își aleg produsele cu care să își amenajeze casele, clienții își doresc în continuare să testeze produsele, să le vadă, să verifice materialele din care sunt realizate, iar acest lucru îl pot face cu ușurință dacă au un magazin JYSK aproape de ei. De aceea va fi apreciat de locuitorii orașului, cu atât mai mult cu cât acesta este amplasat central. Ca de obicei, sărbătorim inaugurarea cu o săptămână specială de oferte, în care clienții vor găsi peste 2000 de produse la prețuri foarte bune”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile în ambele magazine JYSK din Bacău, în perioada 27 mai – 2 iunie 2021

Reducerile din campania de deschidere ajung până la 75%, iar în oferta sunt incluse produse precum mese și scaune de grădină, pavilioane și umbrele de soare, plăpumi și perne, lenjerii de pat, saltele, covoare, prosoape și mobilier de interior.

“Echipa magazinului așteaptă cu nerăbdare ca cel de-al doilea magazin JYSK din Bacău să se deschidă. Locuitorii din Bacău ne cunosc de peste 6 ani, timp în care mulți ne-au călcat pragul pentru a găsi produse de inspirație scandinavă, potrivite pentru casele lor. Suntem încrezători că, și în noul magazin, vor avea o experiență de cumpărături plăcută, vor primi sfaturi utile cu privire la cele mai potrivite produse pentru ei și găsi idei de amenajare pentru locuințele lor. JYSK Bacău Centru va avea un design mai prietenos și mai modern, deoarece este amenajat după noul nostru concept, Store 3.0”, spune Cosmin Slănină, Director de Magazin JYSK Bacău Centru.

Program JYSK

JYSK Bacău Centru va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 51 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 98 de magazine în România. Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *