JYSK inaugurează magazinul cu numărul 96 la Alba Iulia

JYSK ajunge la Alba Iulia, unde inaugurează un nou magazin pe 25 martie 2021 și ajunge la 96 de unități în țară. Este primul magazin JYSK din oraș și primul magazin pe care compania scandinavă îl inaugurează în România în anul 2021. JYSK Alba Iulia este amplasat în Alba Iulia Mall din strada Tudor Vladimirescu nr. 50A și are o suprafață totală de 1200 mp.

jysk

Suntem prezenți în județul Alba din anul 2017, când am deschis magazinul JYSK din Sebeș, un magazin care anul trecut a fost în Top 3 din punct de vedere al creșterii în vânzări. Încă dinainte de a ajunge în Sebeș, ne doream să fim prezenți în Alba Iulia și primeam mesaje de la clienți din oraș, care își doreau un magazin aproape de ei. Am căutat în tot acest timp un spațiu de retail potrivit pentru conceptul nostru de magazin, iar anul trecut am reușit să găsim acest spațiu în Alba Iulia Mall.

Acum, magazinul gata să îi primească pe clienții din Alba Iulia care doresc să își amenajeze casa cu produse de inspirație scandinavă. Ne place să sărbătorim fiecare magazin nou, iar cu ocazia deschiderii am pregătit oferte speciale la o mulțime de categorii de produse. Tocmai am lansat colecția de mobilier și accesorii de grădină pentru Vara 2021, iar clienții din Alba Iulia sunt primii care vor putea cumpăra produse din noua colecție pentru exterior cu reduceri de până la 65%”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în noul magazin din Alba Iulia în perioada 25 – 31 martie 2021

Pentru a marca deschiderea noului magazin, JYSK a pregătit oferte speciale de deschidere la peste 2000 de produse, iar reducerile ajung până la 75%. Cele mai avantajoase oferte sunt la pernele din spumă și pernele din microfibră, plăpumi, mese și scaune pentru grădină, lămpi solare, perne de grădină și draperii.

“Așteptăm cu nerăbdare să deschidem ușile magazinului și să îi primim pe clienți. Cu siguranță, mulți dintre ei cunosc deja produsele noastre, iar acum au ocazia să le vadă și să le testeze în magazinul de la ei din oraș. Întreaga echipă a magazinului este pregătită să le ofere sprijin în alegerea celor mai potrivite produse pentru locuințele lor”, spune Ioan Olteanu, Store Manager JYSK Alba Iulia.

Programul de funcționare

JYSK Alba Iulia va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 51 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și aproape 3000 de magazine.

JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț.

Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

Numărul de magazine JYSK

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 95 de magazine în România. Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *