JYSK inaugurează un magazin în Carei și ajunge la 80 de magazine în România

Pe 14 noiembrie 2019, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK, inaugurează cel de-al 80-lea magazin din țară în Carei. Tot pe 14 noiembrie, JYSK dă startul campaniei de Black Friday, care anul acesta aduce reduceri de până la 70% la peste 1000 de articole pentru casă: mobilier, decorațiuni, produse pentru somn.

JYSK Carei are o suprafață totală de 1.200 mp și se află pe Strada 25 Octombrie nr. 67, Carei.

Joi, 14 noiembrie, este o zi importantă pentru noi: este prima zi a campaniei de Black Friday, care se va desfășura în magazinele din toată țara, și totodată ziua în care ajungem la frumoasa cifră de 80 de magazine în România.

Pentru inaugurarea magazinului JYSK din Carei am pregătit oferte speciale de deschidere, cu prețuri foarte bune la peste 1000 de produse. Pe lângă acestea, cei care ne vizitează magazinul în săptămâna deschiderii, între 14 și 20 noiembrie, vor putea profita și de reducerile speciale de Black Friday. Îi așteptăm pe locuitorii din Carei la deschidere, să ne cunoască sortimentul de produse și să aleagă pe cele potrivite pentru casele lor”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Pregătește-te de Black Friday!

JYSK Carei se deschide pe 14 noiembrie

JYSK Carei își deschide porțile pe 14 noiembrie, de la ora 08.00, cu un eveniment special la care clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize, muzică, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Suntem bucuroși că JYSK ajunge în orașul nostru. Întreaga echipă a magazinului JYSK Carei așteaptă cu entuziasm deschiderea magazinului. Clienții vor găsi la noi în magazin produse variate pentru casele lor, de la mobilier scandinav, până la decorațiuni pentru casă și produse pentru dormitor, cele din urmă fiind și specialitatea magazinelor JYSK”, a declarat Gina Ramona Dohan, Director de magazin JYSK România.

Tot pe 14 noiembrie, JYSK dă startul campaniei de Black Friday, care anul acesta aduce reduceri de până la 70% la peste 1.000 de articole pentru casă: mobilier, decorațiuni, produse pentru somn.

 JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 52 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine. Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 79 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Onești, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Zalău, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamț, Roman, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *