JYSK inaugurează un magazin în Zărnești și ajunge la 77 de magazine în țară

Pe 29 august, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic, inaugurează un nou magazin în Zărnești și ajunge la 77 de unități în România.

JYSKMagazinul JYSK Zalău  este situat pe strada Ciucaș nr. 11, Zalău, și are o suprafață totală de 1284 mp. Deschiderea magazinului va fi marcată printr-un eveniment special care va avea loc joi, 29 august, începând cu ora 08:00.

“Deschiderea magazinului JYSK din Zărnești coincide cu un moment important pentru noi, la finalul lunii august sărbătorim 12 ani de când JYSK a deschis primul magazin în România. Am pornit cu un singur magazin în Oradea, iar acum avem 77 de magazine în toate colțurile țării, ceea ce ne ajută să fim mai aproape de clienți. Începând cu 29 august, îi așteptăm pe locuitorii din Zărnești să ne viziteze magazinul, să testeze produsele noastre pentru casă și să profite de ofertele foarte bune pe care le-am pregătit în săptămâna deschiderii. Și pentru că ne aflăm la începutul sezonului de toamnă, clienții vor descoperi în magazin și noutățile colecției de mobilier de interior și de decorațiuni”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK Zărnești va fi inaugurat pe 29 august, începând cu ora 08.00, în cadrul unui eveniment special pentru clienți. Aceștia sunt așteptați la evenimentul de deschidere cu o mulțime de surprize, muzică, oferte speciale și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Echipa magazinului JYSK Zărnești așteaptă cu nerăbdare deschiderea magazinului, pentru care ne-am pregătit intens în ultimele luni. Suntem pregătiți să îi ajutăm pe clienți să își aleagă cele mai potrivite produse pentru casele lor, să descopere gama noastră de mobilier scandinav, produsele noastre destinate unui somn sănătos, care sunt și specialitatea JYSK, și decorațiunile noastre, care toamna aceasta urmează trei trenduri interesante și moderne – Memphis, The Next Wave și Reflexion”, a declarat Silviu Nicola, director de magazin JYSK Zărnești.   

 JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 52 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine. Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 76 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Onești, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamț, Roman, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *