Jysk a ajuns în luna august la o rețea de 62 de magazine

JYSK, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a inaugurat în luna august cel mai mare magazin din țară în Brașov, după un concept nou, mai inspirațional și mai atractiv și a deschis și cel de-al 62-lea magazin JYSK din țară la Brăila.

JYSK

Cel mai mare magazin JYSK din România și primul magazin amenajat după noul concept – 3.0

“Inaugurarea celui de-al treilea magazin JYSK din Brașov e un moment foarte important pentru noi, din două motive. Acesta este cel mai mare magazin JYSK din România și primul magazin amenajat după noul concept, pe care noi îl numim 3.0. Este un concept nou de magazin care este deja implementat în Danemarca și unde produsele sunt expuse într-un mod mai creativ, mai autentic, mai inspirațional. Îi așteptăm pe brașoveni să descopere noul concept de magazin, care cu siguranță le va plăcea.

De exemplu, în anumite zone din magazin am recreat încăperi pe care le găsești într-o locuință obișnuită – camere pentru dining, camere de zi, dormitoare amenajate și decorate complet, care să îi inspire pe clienți atunci când caută idei pentru propriile case. Un alt atu al noului magazin din Brașov și un important diferențiator este că aici expunem și mobilier care în mod normal este disponibil numai pentru cumpărături online.

Pentru că magazinul este mai mare, am putut expune și gama de mobilier din categoria Numai Online. Clienții pot achiziționa direct din magazin, la un preț special de deschidere, articolele de mobilier care sunt în mod normal disponibile doar pe site ” , a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Magazinul cu numărul 62 din România, deschis la Brăila

“A trecut fix un an de când am deschis primul magazin JYSK în Brăila și, în acest timp, locuitorii din Brăila ne-au arătat că sunt interesați de produsele noastre și că le place mobilierul scandinav. Iată că a venit momentul să inaugurăm un nou magazin, care sperăm că va fi la fel de apreciat ca și primul magazin.

În cel de-al doilea magazin JYSK din Brăila clienții vor găsi o gamă variată de produse cu design scandinav care să le înfrumusețeze casele și produse de calitate destinate somnului. Strategia noastră este să fim cât mai aproape de cumpărători noștri, iar prin inaugurarea unui nou magazin în Brăila vom fi mai aproape de locuitorii din zona centrală și de nord. ” , a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2500 de magazine.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 61 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *