JYSK inaugurează cel de-al 90-lea magazin din România în Moșnița Nouă, lângă Timișoara

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, inaugurează cel de-al 90-lea magazin din România, pe data de 13 august 2020, la Moșnița Nouă, lângă Timișoara. Cu o suprafață totală de 1.335 mp, magazinul JYSK din Moșnița Nouă se află pe strada Principală nr. 2, și va deservi atât clienții din localitate, cât și pe cei din sud-vestul Timișoarei. Moșnița Nouă devine cea mai mică localitate în care retailerul deschide un magazin JYSK în România.

JYSK

“Este un moment important pentru noi, pentru că am ajuns, iată, la o cifră impresionantă: 90 de magazine în România. Ducem mai departe planurile noastre de expansiune, în ciuda acestei perioade atipice. De câțiva ani ne îndreptăm atenția și spre orașele mici și ne dorim să fim prezenți chiar și în orașe cu mai puțin de 20.000 de locuitori.

Moșnița Nouă devine acum cea mai mică localitate în care inaugurăm un magazin JYSK în România, având puțin peste 6.000 de locuitori. Este însă o zonă cu potențial, așa cum sunt multe localități mici situate in proximitatea marilor municipii. Credem că este important să fim aproape de clienții noștri, deoarece aceștia caută din ce în ce mai mult magazine în proximitatea locuinței lor.

Așteptăm clienții cu o săptămână întreagă de oferte speciale, cu prețuri foarte bune la peste 2000 de produse pentru casă. De asemenea, le reamintim că, având în vedere perioada prin care trecem, luăm toate măsurile de protecție necesare prevenirii răspândirii coronavirusului. Acesta este și motivul pentru care am ales să sărbătorim deschiderea cu oferte speciale care să dureze o săptămână, în locul unui eveniment de o zi”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Oferte speciale cu reduceri de până la 75%

În noul magazin JYSK Moșnița Nouă clienții vor găsi un sortiment variat de produse pentru casă, la prețuri foarte bune. În perioada 13 – 19 august 2020, cu ocazia deschiderii, vor exista oferte speciale cu reduceri de până la 75% la categorii de produse precum saltele, perne, prosoape, covorașe de baie, perdele, lenjerii de pat și cearceafuri și mobilier de interior.

JYSK Moșnița Nouă va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

“Mulți clienți din zonă ne cunosc deja, datorită celor trei magazine pe care le avem în Timișoara. Suntem bucuroși că și Moșnița Nouă are acum un magazin JYSK, iar întreaga echipă este nerăbdătoare să le ureze bun venit clienților și să îi consilieze cu privire la produsele cele mai potrivite”, spune Daniel Crețiu, Store Manager JYSK Moșnița Nouă.

Noua colecție de mobilier de interior

Pentru că ne apropiem de sezonul de toamnă, în JYSK Moșnița Nouă va fi prezentă și noua colecție de mobilier de interior. Printre noutăți se regăsesc produse pentru zona de dining și bucătărie: scaunele de dining tapițate cu stofă catifelată, precum scaunele KASTRUP de culoare trandafirie, KOKKEDAL de culoare gri și RISSKOV în culoarea verde închis, masa de dining extensibilă MARSTRAND, disponibilă în două variante de culoare sau masa pliabilă pentru perete EJBY, o soluție foarte utilă pentru bucătăriile de mici dimensiuni.

JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2900 de magazine. În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager – iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3.79 miliarde euro.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 90 de magazine în România.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *