JYSK inaugurează pe 26 august două magazine, iar rețeaua sa națională ajunge la 106 unități

JYSK continuă expansiunea în România și inaugurează pe 26 august două magazine noi, ajungând astfel la 106 magazine în țară. Cele două magazine se vor deschide în Timișoara, în Bega Retail Park de pe Strada Ion Ionescu de la Brad nr. 15, și în Roșiorii de Vede, pe Strada Carpați nr. 132.

jysk

Încheiem o vară plină, în care am deschis șapte magazine noi. Este un motiv de bucurie pentru noi și un motiv de mândrie pentru colegii care se ocupă de expansiune și de pregătirea noilor magazine. Pentru ei, în special, acest ritm alert al deschiderilor a însemnat un efort susținut, un efort încununat de satisfacția de a vedea la final magazinele amenajate și clienții mulțumiți.

Pentru cele două magazine pe care le inaugurăm pe 26 august am pregătit ofere speciale de deschidere, astfel încât clienții au toate motivele să vină să ne viziteze. În Timișoara va fi cel de-al patrulea magazin JYSK, este un oraș în care activăm de mult timp și în care clienții cunosc bine compania noastră. În Roșiorii de Vede inaugurăm primul nostru magazin, de aceea suntem cu atât mai entuziasmați să ne întâlnim cu clienții de aici. Era o zonă neacoperită de JYSK, cel mai apropiat magazin fiind în Alexandria”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele de deschidere

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile în cele două magazine noi, JYSK Timișoara Bega Retail Park și JYSK Roșiorii de Vede, în perioada 26 august – 1 septembrie 2021.

Reducerile din campania de deschidere ajung până la 75%, iar în oferta sunt incluse produse precum saltele, plăpumi și perne, lenjerii de pat, decorațiuni, produse pentru baie și mobilier de interior.

În oferta specială de deschidere sunt incluse și articole de mobilier și decorațiuni din noua colecție pentru Toamna 2021, produse care au ajuns recent în magazine și care sunt inspirate din trendurile sezonului care abia începe: Reset Basic, Infusion, Mindful Garden. Trendul INFUSION a adunat cele mai bune elemente din mediul nostru exterior și le-a adus în interior, pentru a ne conecta mai bine cu natura.

Cu o abordare pozitivă și deschisă a noilor moduri de a reinterpreta stilurile clasice, trendul MINDFUL GARDEN sărbătorește viața acasă. Trendul RESET BASIC este despre momentele în care suntem gata să ne încetinim viețile și să găsim bucurie în lucrurile simple din viață. Deși accentul este pus pe elemente de design dintre cele mai simple, am avut loc și pentru detalii inovatoare care atrag atenția.

Program de funcționare a magazinelor JYSK

JYSK Timișoara Bega Retail Park va funcționa începând cu 26 august de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00. Magazinul se află în incinta Bega Retail Park, pe strada Strada Ion Ionescu de la Brad nr. 15, și are o suprafață totală de 1300 mp.

JYSK Roșiorii de Vede va funcționa începând cu data de 26 august în Strada Carpați nr. 132, Roșiorii de Vede. Cu o suprafață de 1360 mp, este primul magazin JYSK din oraș și va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00-20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa.

Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 26.500 de angajați și peste 3000 de magazine. În Germania, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager – iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 104 magazine în România.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,221 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » JYSK inaugurează pe 26 august două magazine, iar rețeaua sa națională ajunge la 106 unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.