JYSK deschide cel de-al 45-lea magazin al reţelei la Târgovişte

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a inaugurat azi cel de-al 45-lea magazin din țară în Târgoviște.

Cu o suprafață totală de 1.200 mp, JYSK Târgoviște este situat în centrul comercial Cub Center Târgoviște de pe strada Locotenent Stancu Ion nr. 2E.

Jysk

„Deschiderea magazinului JYSK Târgoviște este un moment de bucurie pentru noi, pentru că de-a lungul timpului am primit numeroase mesaje de la clienții de aici, care ne spuneau că își doresc să fim prezenți în orașul lor. Până acum, locuitorii din Târgoviște aveau opțiunea de a cumpăra online sau de a străbate 100 km până în București, dar acum pot veni în centrul orașului lor pentru a face cumpărături pentru casă și grădină.

Strategia noastră este să fim aproape de cumpărători, să fim accesibili atât ca prețuri, cât și ca localizare, de aceea inaugurarea magazinului din Târgoviște este un pas important în procesul nostru de expansiune”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

“Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea magazinului JYSK Târgoviște, un moment pe care întreaga echipă a magazinului îl așteaptă cu nerăbdare. Locuitorii din Târgoviște și din orașele adiacente vor găsi la noi în magazin o selecție mare de produse pentru casă – mobilier scandinav, saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat și decorațiuni de calitate, moderne și accesibile.

De asemenea, începând cu 27 iulie, le stăm la dispoziție clienților de fiecare dată când au nevoie de sfaturi privind alegerea celui mai potrivit produs pentru casa lor. Iar în săptămâna deschiderii îi așteptăm cu oferte speciale pe toți cei care ne trec pragul”, a declarat Robert Georgescu-Dona, Director de magazin JYSK Târgoviște.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări și numără un total de aproape 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic va ajunge la 2500 de magazine în toată lumea.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 44 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » JYSK deschide cel de-al 45-lea magazin al reţelei la Târgovişte

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.