JYSK a lansat o nouă colecție de mobilier pentru terasă și grădină

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a lansat noua colecție de mobilier pentru grădină, care cuprinde piese moderne, cu design nordic, create să satisfacă toate gusturile, în ton cu ultimele tendințe.

JYSKGama de mobilier de grădină de la JYSK se remarcă prin designul minimalist și materialele de calitate și este foarte ușor de întreținut, fiind realizată din materiale rezistente la umiditate: metal, petan, lemn masiv și lemn artificial. Accesoriile și decorațiunile urmează patru tendințe generale de decorare interioară: Dark Deco, Cultural Roots, Urban Jungle și Industrial North.

Dark Deco este un stil extravagant, care se remarcă prin tonurile închise, textile din materiale elegante precum catifeaua și obiecte decorative realizate din marmură, cupru mat și sticlă. Cultural Roots scoate în evidență rădăcinile culturale, un stil relaxat, feminin, obiecte cu aspect neprelucrat și accent pe motive etnice. Urban Jungle exprimă jungla urbană, un stil exotic, în care natura se mută în interior. Industrial North este expresia nordului industrial, un stil brut și minimalist, cu un aspect rece, dar elegant.

„Ideea de la care plecăm este să le oferim clienților piese moderne și care nu necesită întreținere, realizate din materiale de calitate, cu un design inovator, cu ajutorul cărora pot transforma terasa sau grădină într-o oază de liniște sau un loc ideal pentru petreceri cu prietenii sau cine târzii în familie. Astfel, pot profita de fiecare zi cu vreme bună, fără să se preocupe de strânsul scaunelor când plouă, deoarece mobila pentru grădină e concepută special pentru a oferi tot confortul unei sufragerii, dar în același timp pentru a rezista în  mediul exterior. În Danemarca, țara de origine a brandului nostru, vara înseamnă mult timp petrecut în grădină, în aer liber, în natură. De aceea, pentru danezi este important ca spațiul exterior să fie primitor, confortabil și plăcut”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România.

Noua colecție JYSK este disponibilă în mai multe mărimi, culori și materiale, atât ca seturi standard care includ mese și scaune, cât și în varianta modulară, ceea ce permite flexibilitate în organizarea terasei sau grădinii. De exemplu masa UBJERG și scaunele VARMING sunt ideale pentru a transforma spațiul exterior după gustul și dorințele fiecărui membru al familiei, într-un mod original, cu o notă caracteristic scandinavă. Gama include seturi lounge, seturi de grădină, seturi bistro, șezlonguri, hamace, pavilioane de grădină, balansoare, ghivece, cutii de depozitare.

În plus, pentru tușa finală, noua colecție include și lămpi sau felinare de diverse mărimi, forme și culori, care răspund, cu siguranță, imaginației și nevoilor fiecărui client. La JYSK România găsiți mereu idei pentru casă și grădină și piese originale create în ton cu cele mai recente tendințe din domeniu.

Mai mult decât atât, circa 80 de procente din tot lemnul utilizat pentru mobila de grădină are certificare Forest Stewardship Council (FSC®). Cele 20 de procente rămase constau din mobilier din tec. FSC este o organizaţie non-profit recunoscută pe plan internaţional, în ale cărei păduri nu sunt tăiaţi mai mulţi copaci decât pot fi înlocuiţi în mod natural, ceea ce împiedică exploatarea excesivă. În acelaşi timp, animalele şi vegetaţia sunt protejate, iar persoanele care lucrează în pădure primesc instructaj, echipament de siguranţă şi un salariu decent.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 42 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *