JYSK a lansat colecția de decorațiuni și accesorii pentru Crăciun 2021

Noua colecție de decorațiuni și accesorii pentru Crăciun a ajuns în magazinele JYSK. Colecția include decorațiuni pentru casă, pentru bradul de Crăciun, obiecte pentru masa de Crăciun și de Revelion, precum și textile pentru casă tematice, care să înveselească locuințele în perioada Sărbătorilor de Iarnă și să aducă atmosfera Crăciunului acasă.

jysk

Crăciun tradițional

Crăciunul tradițional este sursa de inspirație principală pentru acest an. Predomină culoarea roșie, pe care o regăsim în textilele pentru casă, în figurinele de pluș, decorațiunile și obiectele ceramice. Acestora li se adaugă obiecte cu imprimeu sau forme specifice Sărbătorilor de iarnă, precum crenguțe de brad, conuri, brăduți, stele și fulgi de zăpadă.

Pentru că perioada Sărbătorilor este cea în care ne readucem aminte de copilărie, colecția include o varietate de produse inspirate de poveștile copilăriei.

Personaje precum spiriduși, elfi, reni și oameni de zăpadă din pluș, îngerași și soldăței din ceramică, ne readuc aminte de poveștile clasice de Crăciun și de fascinația pe care o simțeam atunci când le citeam. Pentru copii, dar și pentru adulții care nu au uitat de copilărie, aceste figurine vor aduce mai multă bucurie în perioada Sărbătorilor.

Masa de Crăciun

Mai mult decât orice, întâlnirea cu familia și timpul petrecut alături de cei dragi sunt lucrurile care fac perioada Crăciunului atât de specială. Iar masa de Crăciun este cea la care se adună toată familia pentru a povesti, pentru a râde și a se bucura împreună.

Pentru că masa de Crăciun este un element atât de important în povestea Crăciunului, JYSK a pregătit obiecte ceramice și decorațiuni speciale pentru masă. Tava decorativă BUSTAMIT în formă de frunză aurie, cana VILE cu imprimeu vesel cu spiriduși, castronul HORNBLENDE cu crenguțe de brad sau husa de scaun BOLVERK cu ren vor transforma masa de Crăciun într-un loc plin de magie.

Acestora li se adaugă o varietate de felinare, lumânări și sfeșnice de Crăciun, precum și ghirlande luminoase în formă de steluțe, brazi sau fulgi de nea.

Ediția limitată Nordic Mood de Crăciun

Din colecția de Crăciun face parte și ediția limitată Nordic Mood, care îmbină tradiția și natura într-o combinație frumoasă și festivă.

Nimic nu se leagă mai mult de amintirile atemporale așa cum o face Crăciunul și, cu noua noastră colecție Nordic Mood, intenționăm să sărbătorim tradiția și bucuria cu care experimentam Crăciunul în copilărie. De exemplu, figurinele noastre Spărgătorul de nuci ne aduc aminte de basmele și poveștile magice de Crăciun ale lui H.C. Andersen„, spune Tina Nymann, Category Buyer JYSK.

Natura joacă un rol important în colecție. Culorile tradiționale de Crăciun fac loc acum tonurilor prăfuite pentru a conferi colecției un aspect mai liniștit. Chiar și brazii artificiali de Crăciun au un aspect mai natural decât de obicei, imitând brazii adevărați atât în privința culorilor, cât și în cea a formelor.

Colecția este foarte bine sincronizată cu ADN-ul nostru scandinav: tăcerea care se regăsește în natură în această perioadă, întunericul iernii în care Crăciunul strălucește ca o lumină a speranței, designul simplu și clasic cu detalii și forme moderne”, spune Tina Nymann. 

Colecția de accesorii și decorațiuni de Crăciun 2021 a ajuns în toate magazinele JYSK din țară. Aceasta poate fi văzută și pe JYSK.ro/Craciun.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *