JYSK a inaugurat oficial Centrul de distribuție din Bulgaria, care va face livrări căre România

 

JYSK a deschis un nou centru de distribuție în Bulgaria, acesta fiind cel mai modern centru logistic din țară, iar din luna septembrie vor fi efectuate și livrările de produse către magazinele JYSK din România.

JYSKPrim Ministrul Bulgariei, Boyko Borisov, a luat parte la ceremonie, împreună cu CEO-ul și Președintele JYSK, Jan Bøgh, ministrul economiei Emil Karanikolov și Ambasadorul Danemarcei în Bulgaria, Søren Jacobsen.

Este o zi importantă atât pentru JYSK, cât și pentru zona Bozhurishte și chiar pentru Bulgaria. Sunt onorat de faptul că Prim-Ministrul Boyko Borisov, precum și alți membri ai guvernului, au acceptat invitația noastră de a participa la ceremonia de deschiderea spus CEO-ul și Președintele JYSK, Jan Bøgh, în timpul ceremoniei.

După ce invitații au descoperit cel mai modern și automatizat centru logistic din regiune, aceștia au putut afla mai multe informații despre planurile JYSK pentru viitor.

Centrul de distribuție în cifre

Reprezentanții JYSK au oferit mai multe informații despre depozit, despre sistemul de depozitare automatizat și despre sistemul de transport al bunurilor.

Centrul de distribuție din Bozhurishte este construit conform celor mai noi tehnologii și este, de departe, cel mai modern din regiune. Atunci când va funcționa la capacitatea maximă, va aduce o mulțime de avantaje clienților noștri, magazinelor și mediuluia explicat Jan Oliver-Schmidt, Logistic Manager al Centrului de Distribuție din Bozhurishte.

Centrul de distribuție inaugurat în Bulgaria este cea de-a 8-a facilitate logistică pe care JYSK o are în Europa. În prezent, de aici sunt livrate produse către 80 de magazine din Bulgaria, Grecia și Serbia.

Suprafața totală a centrului de distribuție este de 95 000 m2, în timp ce capacitatea totală de depozitare este de aproximativ 125.000 de paleți, iar suprafața totală a terenului este de 303.000 m2.

Investiția în noul Centru de Distribuție din Bozhurishte are ca scop, în primul rând, reducerea timpului de livrare către magazinele și clienții din regiune și reducerea impactului activității noastre asupra mediului. Poziția noului centru de distribuție are un avantaj semnificativ, pentru că vom economisi aproximativ 10 milioane de kilometri pe an în transportul bunurilor din zona Balcanilor”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

Două High bays complet automatizate

Cea mai interesantă noutate a centrului de distribuție o reprezintă cele două High bays care sunt complet automatizate, astfel încât funcționează fără aport uman.

Următorii pași în dezvoltarea centrului de distribuție sunt începerea distribuirii produselor către România, din luna septembrie, către Bosnia la finalul anului 2019 și implementarea treptată a livrărilor pentru magazinul online în anul 2020. Atunci când centrul de distribuție va funcționa la capacitate maximă, va crea 200 de joburi și va deservi peste 320 de magazine JYSK din regiune.

Cu o investiție totală de 107 milioane de euro, Centrul de Distribuție din Bozhurishte, Sofia, i-a adus companiei JYSK titlul de Investitorul anului 2018 în Bulgaria.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *