JYSK dă startul ofertelor de Black Friday pe 12 noiembrie 2020

JYSK, retailerul scandianv de mobilier și produse pentru casă, dă startul ofertelor de Black Friday pe 12 noiembrie 2020. Campania de Black Friday va fi valabilă timp de 7 zile, între 12 și 18 noiembrie 2020, atât în magazinele fizice, cât și în magazinul online, pe JYSK.ro.

JYSK

Pentru anul acesta, retailerul a pregătit oferte speciale la peste 1000 de produse, cele mai mari reduceri ajungând până la 70%.

Campania de Black Friday include o selecție de mobilier de interior, printre care scaune de dining, mobilier pentru sufragerie, mobilier pentru birou și pentru dormitor, saltele, plăpumi, perne, prosoape, pături și perne deco, coșuri de depozitare, draperii, perdele și obiecte decorative.

Pentru trecem printr-o perioadă în care este foarte importantă distanțarea fizică și grija față de ceilalți, compania îi asigură pe clienți că există suficiente stocuri pentru produsele aflate timp de șapte zile în campania de Black Friday, astfel încât să nu se formeze cozi și să fie posibilă păstrarea distanței în magazine. De asemenea, ofertele sunt valabile și în magazinul online, pe JYSK.roJYSK.ro, unde este disponibilă o selecție și mai mare de produse, pentru cei care preferă cumpărăturile online.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *