JYSK a redeschis magazinul din Bacău după un nou concept

JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic a redeschis magazinul din Centrul Comercial Hello Shopping Park din Bacău într-un nou spațiu. Odată cu această deschidere, rețeaua națională JYSK ajunge la 74 de magazine.

Magazinul JYSK Bacău din Calea Republicii nr. 181 a fost deschis după noul concept, Store 3.0, într-un spațiu cu aproximativ 20% mai mare. Noul magazin are un spațiu total de 1.200 mp. 

“Începând de joi, 16 mai, JYSK Bacău s-a mutat într-un spațiu mai mare, amenajat după un concept nou, modern și primitor. Ne bucurăm că am găsit disponibil un spațiu mai mare în același centru comercial. Clienții ne voi găsi în continuare cu ușurință, iar odată ajunși în magazin vor avea o experiență de cumpărături mai plăcută.

Noul concept al magazinului, Store 3.0., are un design mai apropiat de cel al unei locuințe – podelele sunt din lemn, luminile sunt mai calde, iar din loc în loc sunt amenajate colțuri de sufragerie, de dormitor sau de grădină, astfel încât clienții să se poată inspira mai ușor pentru casele lor”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2.700 de magazine.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 72 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Onești, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamț, Roman, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » JYSK a redeschis magazinul din Bacău după un nou concept
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.