JYSK a deschis la Buzău magazinul cu numărul 23 al reţelei

Retailerul danez de saltele, mobilier și decorațiuni interioare JYSK România a deschis la Buzău, pe data de 2 aprilie 2015, un nou magazin, reţeaua naţională ajungând la un număr de 23 de magazine.

Jysk_BuzauSituat în din strada Frăsinet nr. 17 din Buzău, noul magazin JYSK are o suprafață de 1.050 mp și 11 angajați. Este primul magazin JYSK deschis în acest oraş.

 

Cu o ofertă diversificată de produse pentru casă și grădină, noul spațiu a fost amenajat conform conceptului JYSK Nordic, care este diferit de conceptul cu care JYSK a intrat pe piaţa locală.

Intrat pe piaţa din România în anul 2007, JYSK Romănia operează o reţea naţională de 23 de magazine în oraşele: Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Sibiu, Hunedoara, Braşov, Suceava, Bacău, Galaţi, Târgu Jiu, Piteşti, Constanţa şi Buzău.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de saltele, plăpumi, mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în peste 35 de țări, cu peste 2.100 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 18.500 de angajați.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Home Deco » JYSK a deschis la Buzău magazinul cu numărul 23 al reţelei
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.