JYSK a deschis două magazine noi, ajungând la 87 de unități la nivel național

În același timp cu redeschiderea magazinelor din România, ca urmare a relaxării măsurilor din data de 15 mai, JYSK a deschis și două magazine noi, ajungând astfel la 87 de magazine în România.

JYSK

Având în vedere perioada prin care trecem, deschiderile magazinelor JYSK Miercurea Ciuc și JYSK Piatra Neamț 2 au fost diferite față de cele cu care eram obișnuiți.

AL DOILEA MAGAZIN DIN PIATRA NEAMȚ

Inaugurarea celui de-al doilea magazin din Piatra Neamț a avut loc, așa cum era programat, pe 15 mai. În mod normal, deschiderea ar fi însemnat un eveniment mare, cu muzică, surprize pentru clienți, baloane, cadouri și multă agitație. Nu a mai fost posibil nimic din toate acestea, dar echipa magazinului a trebuit să se pregătească la fel ca înainte.

JYSK Piatra Neamț Centru

Până să înceapă această criză a coronavirusului în România, ne-am pregătit așa cum făceam de obicei: cu delegați, colegi veniți din alte orașe pentru a ajuta la deschidere, cu o comandă substanțială de produse. După revenirea la magazine s-au schimbat lucrurile. Nu am mai mai putut să aducem colegi din alte orașe, dar am avut noroc cu celălalt magazin din orașul Piatra Neamț 1, care ne-au ajutat. Ar fi fost mai dificil dacă nu îi aveam pe colegii de la celălalt magazin din Piatra Neamț ca să ne ajute la pregătirile pentru deschidere”, povestește Liviu Apreotesei, District Manager.

Lucrez de 5 ani în JYSK, am fost și la deschiderea JYSK Piatra Neamț 1, și la JYSK Roman. Acum am avut o deschidere diferită, a fost un pic ciudat față de experiențele trecute. Dar ne bucurăm că am deschis, iar acum ne ținem de treabă. După o săptămână am început și campania cu prețuri de deschidere.  A fost dificil la început, după această perioadă de stat acasă, dar exersăm zilnic toate procedurile, facturi, operațiuni la casă, livrări, adiționale”, spune Andrei Butnaru.Deschiderea a fost fragmentată în două etape, ca urmare a începerii stării de urgență. Pregătirea magazinului a fost realizată în mare parte înainte de începerea crizei, perioadă în care a avut loc și training-ul colegilor noi, care au învățat timp de trei săptămâni alături de colegii din magazinul JYSK Piatra Neamț 1. În plus, faptul că Store Managerul magazinului nou deschis, Andrei Butnaru, este de 5 ani în companie a ajutat, pentru că i-a fost mai ușor să pregătească noua echipă.

Pentru că a fost o deschidere silent, fără un eveniment sau o campanie specială, în care doar am deschis ușile magazinului, mulți clienți au crezut că magazinul s-a mutat din vechiul spațiu într-unul mai mare.

Majoritatea clienților din oraș ne cunosc deja, pentru că am deschis primul magazin aici acum mai mult de 4 ani. Clienților le-a plăcut noul magazin, care este amenajat după noul concept Store 3.0, este mult mai spațios decât JYSK Piatra Neamț 1, cu o suprafață de vânzare de 1000 mp. Avem mult mai multă mobilă expusă decât în celălalt magazin și mult mai mult mobilier de grădină. După o săptămână de la deschidere, foarte bine s-au vândut seturile de terasă, mesele și scaunele de grădină. Preferatul clienților a fost setul ULLEHUSE, am vândut toate seturile pe care le-am avut pe stoc”, povestește Liviu Apreotesei.

JYSK AJUNGE ȘI ÎN MIERCUREA CIUC

Deschiderea magazinului din Miercurea Ciuc era programată în prima parte a lunii martie, în același timp cu deschiderea noului centru comercial în care se află magazinul. Chiar în acea perioadă, lucrurile se schimbau de la o zi la alta, prin urmare inaugurarea magazinului a fost amânată. Pe 15 mai, odată cu redeschiderea magazinelor, am deschis și JYSK Miercurea Ciuc.

George Gâjgan, District Manager, își aduce aminte că pregătirile din februarie și martie au fost cele obișnuite. Dar apoi, lucrurile au luat o întorsătură pe care nimeni nu o aștepta.

BESTSELLERE LA DESCHIDERI

  • În topul celor mai dorite produse de către clienții  JYSK Piatra Neamț 2 se află lămpile solare HEGRE și JAKTFALK, setul de terasă ULLEHUSE și patul de zi pentru terasă VEJLBY și salteaua GOLD S110.
  • La JYSK Miercurea Ciuc, în topul produselor se numără pernele din fibre TRONFJELLET și ULVIK, dulapul GENTOFTE, canapeaua extensibilă HEJLS, patul de zi pentru terasă VEJLBY și salteaua GOLD F95 Wellpur.

Ne-am pregătit așadar normal, ca și până acum. Dar, în ceea ce a urmat după nu a mai fost nimic normal. A fost ca și cum am deschis un magazin vechi, nu am avut prețuri de campanie, spot radio, cadouri, eveniment, nimic. Doar am deschis ușile.  Față de o deschidere normală, nu am mai avut aglomerație, iar clienții au respectat măsurile preventive pe care le-am afișat”, spune George Gâjgan.

Pentru echipa nou formata a magazinului, reîntoarcerea la magazin a însemnat o perioadă de adaptare. Erau chiar la început în momentul în care starea de urgență a fost declanșată, iar ei au intrat într-o pauză.

Colegii din magazin s-au obișnuit mai greu. Dar sunt bucuroși că au început munca, le place în JYSK, pentru mulți dintre ei e o provocare, pentru că nu au mai făcut tipul acesta de job. Încearcă să învețe pe zi ce trece, le oferim suport și au avut un director de magazin vechi care să îi învețe, un coleg care este în programul DMT. Vor avea și un training alături de Dragoș Gherman, Retail Store Suporter”, povestește George Gâjgan.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *