JYSK inaugurează un nou magazin în Cluj și ajunge la 82 de magazine în România

Pe 23 ianuarie 2020, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK, inaugurează un nou magazin în Cluj-Napoca, ajungând astfel la 82 de unități în țară.

JYSKYSK Cluj Gheorgheni are o suprafață totală de 1380 mp și se află pe strada Alexandru Vaida Voevod nr. 59.

Începem anul cu cea mai așteptată deschidere! Cluj-Napoca este unul dintre primele orașe în care am inaugurat un magazin, acum mulți ani, pe vremea când JYSK activa în România în sistem franciză. Primul magazin din Cluj, aflat pe Bulevardul Muncii, în nordul orașului, este cel mai performant magazin JYSK din țară din punct de vedere al vânzărilor. Plănuim de mult timp să ne extindem rețeaua de magazine cu o a doua unitate în Cluj și ne bucurăm că am găsit în sfârșit un spațiu potrivit conceptului nostru de magazine. Sărbătorim, așa cum ne-am obișnuit, cu oferte foarte bune, iar de data aceasta plusăm și vom avea oferte speciale de deschidere în ambele magazine din Cluj! Așadar, pentru săptămâna deschiderii, între 23 și 29 ianuarie, vom avea oferte speciale cu reduceri de până la 75% atât în vechiul magazin din Bulevardul Muncii, cât și în noul magazin din cartierul Gheorgheni”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK Cluj Gheorgheni va fi inaugurat pe 23 ianuarie, de la ora 08.00, printr-un eveniment special la care clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize, muzică, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până duminică între orele 10.00 – 20.00.

Suntem bucuroși că a venit momentul deschiderii și așteptăm cu mult entuziasm ziua de 23 ianuarie! Clujenilor le plac produsele noastre, lucru dovedit de vânzările foarte bune înregistrate de magazinul pe care îl aveam deja în oraș. Îi așteptăm pe cei care doresc să își amenajeze sau redecoreze casa în magazin, pentru că acum au ocazia să își îndeplinească planurile cu niște costuri mai mici”, a declarat Ana Maria Ecaterina Niloș, Director de magazin JYSK Cluj Gheorgheni.   

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 52 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine. Deținută de familia fondatorului, Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 81 de magazine.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *