JYSK, foarte aproape să atingă pragul de 80 de magazine în România


Pe 7 noiembrie, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK, inaugurează cel de-al 79-lea magazin din țară în Zalău.

JYSKJYSK Zalău are o suprafață totală de 1300 mp și se află pe Strada Mihai Viteazu nr. 58B, Zalău.

“Adăugăm un nou magazin pe harta unităților JYSK din România, de data aceasta în Nord-Vestul țării, aceeași regiune în care a început povestea JYSK în România, acum 12 ani. Vom marca deschiderea JYSK Zalău cu un eveniment special, în cadrul căruia le-am pregătit clienților o mulțime de surprize și, bineînțeles, oferte speciale de deschidere cu prețuri foarte bune la peste 1000 de produse. Îi așteptăm pe locuitorii din Zalău să ne cunoască și să descopere sortimentul nostru de produse de inspirație scandinavă”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria. 

JYSK Zalău își deschide porțile pe 7 noiembrie, de la ora 08.00, cu un eveniment special la care clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize, muzică, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până duminică între orele 09.00 – 21.00. Și, pentru că în curând vine luna decembrie, clienții din Zalău au ocazia să se pregătească pentru Sărbătorile de Iarnă cu prețuri mult mai mici. În săptămâna deschiderii, colecția de accesorii și decorațiuni de Crăciun va avea prețuri cu până la 70% mai mici. 

Așteptăm cu nerăbdarea deschiderea magazinului, pentru care toți colegii s-au pregătit îndelung. Deschiderea unui nou magazin, pornit de la zero, a fost o experiență unică pentru toată echipa, și suntem siguri că în ziua deschiderii această experiență va fi și mai plăcută. Îi așteptăm pe clienți în număr cât mai mare în noul magazin, cu o echipă de asistenți de vânzare gata să le ofere sfaturi pentru amenajarea casei”, a declarat Mihai Baltariu, District Manager JYSK România.   

 JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 52 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine. Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. 

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 78 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Onești, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamț, Roman, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *