JYSK inaugurează două magazine, în Onești și Drobeta Turnu Severin, iar rețeaua sa ajunge la 72 de magazine

Pe 28 februarie, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic, inaugurează două magazine noi, ajungând la 72 de unități în țară.

JYSKAstfel, compania deschide primul magazin din Onești și un al doilea magazin în Drobeta Turnu Severin.

“Procesul nostru de expansiune continuă, iar la finalul lunii februarie adăugăm două magazine noi în lista noastră. În județul Bacău aveam până acum doar un magazin, de aceea ne bucurăm că am găsit un spațiu potrivit și în Onești. Credem că locuitorii de aici vor aprecia produsele cu design scandinav și ofertele pe care le vor găsi la JYSK Onești. Pe lângă magazine, în județul Bacău suntem implicați și într-un proiect care ne este foarte drag, susținem proiectul Servicii Comunitare pentru Copii desfășurat de UNICEF în 45 de comunități. Am vizitat deja 3 comune în care este implementat proiectul și i-am cunoscut pe beneficiari – copii și părinți din Bacău. În Drobeta Turnu Severin am deschis un prim magazin în anul 2016. Vânzările sunt bune, este unul dintre magazinele care au cea mai mare creștere față de anul precedent ca numar de clienți, de aceea credem că un al doilea magazin în oraș este o decizie bună. va face brandul nostru și mai accesibil pentru locuitorii din zonă”,a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK Onești și JYSK Severin Crihala își deschid porțile pe 28 februarie, începând cu ora 08.00, când clienții sunt așteptați în cele două magazine noi cu o mulțime de surprize, oferte speciale de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Pentru fiecare dintre cele două magazine, ziua deschiderii va fi marcată de un eveniment special, cu atmosferă veselă, DJ,  baloane, cafea și croissante. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. De asemenea, în săptămâna deschiderii, în magazinele JYSK Onești și JYSK Severin Crihala vor exista oferte speciale de deschidere, cu prețuri cu până la 75% mai mici la saltele, perne, plăpumi, mobilier și decorațiuni pentru casă.

Magazinul JYSK Onești se deschide în strada Victor Babeș nr. 14A, Onești, și are o suprafață totală de 1170 mp.

Magazinul JYSK Severin Crihala se deschide în Strada Mihai Viteazu nr 64, Drobeta Turnu Severin, și are o suprafață totală de 1190 mp.

Strategia noastră este să fim cât mai aproape de clienți, de aceea deschidem magazine și în oraște medii sau mici, în care puțini retaileri încearcă să ajungă. Noi avem încredere în aceste zone, în care vedem un potențial mare de creștere. În Onești, care este cel de-al doilea oraș ca mărime din Bacău, trebuia să fim prezenți și suntem bucuroși că, iată, magazinul JYSK Onești este gata să îi primească pe clienți. Iar în Drobeta Turnu ssSeverin am găsit un spațiu potrivit, într-o zonă comercială care atrage mulți locuitori din oraș”, a declarat Hristu Geoge, Director de dezvoltare JYSK România.   

Ambele magazine sunt amenajate după noul concept Store 3.0., care oferă clienților o experiență de cumpărături mai plăcută, datorită colțurilor inspiraționale care recreează încăperi din locuință, a noului sistem de iluminat, podelelor din lemn și designului mai elegant.

JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2700 de magazine. Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza „Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 70 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamț, Roman, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *