Obiectiv expansiune JYSK Romania – 100 de magazine până în 2020

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, continuă procesul de expansiune pe piața din România și inaugurează cel de-al 43-lea magazin din țară, în Balş. Obiectiv JYSK Romania – 100 de magazine până în 2020.

JyskCu o suprafață totală de 1.300 mp, JYSK Balș va fi inaugurat joi, 27 aprilie, pe strada Nicolae Bălcescu nr. 188, începând cu ora 08.00.

Magazinul din Balş este cel de-al 4-lea deschis în acest an

„JYSK Balș este cel de-al patrulea magazin nou pe care îl deschidem în acest an, iar inaugurarea ne aduce cu un pas mai aproape de obiectivul nostru de expansiune, cel de a ajunge la 100 de magazine în România până în anul 2020.

În zona de sud a țării avem magazine în Craiova și Alexandria, iar acum și locuitorii din Balș vor avea acces mai ușor la produsele noastre pentru casă și grădină. Strategia JYSK este de a fi mereu aproape de clienți, de a fi accesibili atât fizic, cât și în ceea ce privește prețurile, de aceea credem cu tărie că locuitorii din orașul Balș și din localitățile adiacente se vor bucura că acum au o nouă destinație de cumpărături”, a declarat Radu Tudor, Marketing Manager JYSK România.

Cu ocazia inaugurării JYSK Balș, clienții sunt invitați la un eveniment special pe 27 aprilie, începând cu ora 08.00. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile de bază ale brandului JYSK.

“Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea magazinului JYSK Balș. Ne-am propus să devină locul preferat de cumpărături pentru casă și grădină pentru locuitorii din oraș. Îi așteptăm pe clienți cu o gamă variată de produse, de la perne, plăpumi și saltele, până la mobilier de interior, mobilier de exterior și decorațiuni pentru casă.

De asemenea, la JYSK Balș clienții vor găsi o echipă de asistenți de vânzări foarte bine instruită, gata să îi ajute cu informații și sfaturi despre cele mai potrivite produse, în funcție de nevoile și așteptările fiecărui client”, a declarat Bogdan Nine, director de magazin JYSK Balș.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2400 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 20.000 de angajați.

JYSK Romania

Retailerul danez a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 42 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Obiectiv expansiune JYSK Romania – 100 de magazine până în 2020

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.