Isabelle Pleska este noul Director General al Praktiker Romania

Astăzi, 22 ianuarie 2016,  Isabelle Pleska a fost numită în funcția de Director General al companiei PRAKTIKER ROMÂNIA,  poziție ocupată anterior de Michael Krahn.

IMG_9499Isabelle Pleska a deținut până în prezent  funcția de Director de Strategie în cadrul companiei, contribuind în ultimele luni la dezvoltarea strategică a brandului Praktiker.

Pleska are o vastă experiență în domeniul DIY, a condus pentru mai bine de zece ani operațiunile din România ale unui alt retailer de profil.  Fluentă în română, engleză, franceză și maghiară, Pleska a dezvoltat proiecte de succes, atât pe piața locală de DIY, cât și pe cea externă.

Praktiker România deține în prezent 28 magazine în 24 de orașe din țară. Oferta Praktiker cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând decorațiuni pentru interior și exterior, produse sanitare, mobilă, electronice și electrocasnice, produse pentru gradinărit și materiale de construcții.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,216 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Bricolaj » Isabelle Pleska este noul Director General al Praktiker Romania
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.