În luna decembrie, ELVILA are reduceri de până la 15% la mobilă pentru sufragerie, canapele şi colţare

ELVILA, una dintre principalele mărci din domeniul producţiei si comercializării mobilei din România, are reduceri de până la 15% la mobilă pentru sufragerie, canapele şi colţare, pe toată durata lunii decembrie.

ELVILA propune clienţilor săi o nouă campanie de reduceri la rodusele din categoriile: Biblioteci, Canapele, Colţare, Seturi de canapele, în perioada 3 decembrie – 31 decembrie 2015. Aici puteţi regăsi toate produsele din această ofertă.

Cadouri surpriză primilor 50 de cumpărători din fiecare magazin ELVILA

În plus, ELVILA îşi răsplăteşte clienţii, oferind cadouri surpriză primilor 50 de clienţi care vor cumpăra din magazinele Elvila, indiferent de valoarea produsului achiziţionat.

Fiecare magazin ELVILA din țară a alocat câte 50 de cadouri, iar clienții care vor cumpăra mobilă în această lună vor primi o surpriză. Nu contează valorea produsului achiziționat. Pe lângă reduceri și cadouri surpriză, în decembrie avem produsul „vedetă” – Biblioteca Tara cu 12 leduri, cu un preț promoțional.

Ambient Biblioteca Tara cu leduri albe si canapea space

Ambient Biblioteca Bianca sonoma cu alb

Ambient Sufragerie Maia Iarna

Hol SPACE modular 4L 2fotolii si taburet maro cu rosu RALUCA

Elvila produce şi comercializează mobilier pentru casă şi birou. Gama de produse de mobilier cuprinde: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii şi tineret, bucătării, grupe de colţ, mic mobilier (comode, mese, măsuţe, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), mobilier tapitat: canapele, fotolii şi saltele marca Relaxa, mobilier de birou, mobilier pentru hotel. La solicitarea clienţilor se poate executa şi mobilier personalizat la comandă.

În prezent, Elvila deţine un număr de 24 de magazine la nivel naţional, dintre care 16 magazine proprii în: Alexandria, Bacău, Baia Mare, Botoşani, Beiuş, Brad, BraşovBucureşti, Cluj, Constanţa,Focşani, Galaţi, Iaşi, Oradea, Mizil, Ploieşti şi 8 magazine în sistem de franciză.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Un comentariu la „În luna decembrie, ELVILA are reduceri de până la 15% la mobilă pentru sufragerie, canapele şi colţare”

  1. Pingback: ELVILA ne-a oferit mobila din spațiile de lucru de la sediul Kooperativa 2.0 – Vlad Dulea blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *