IKEA România crește salariul minim brut al angajaţilor la 2.000 de lei

IKEA România va crește în etape salariul minim brut pentru angajații full time din România de la 1.353 lei, la 2.000 lei. Din ianuarie 2016, salariul minim este de 1.700 RON, iar în luna mai 2016 va crește la 2.000 de lei. Aceasta înseamnă o creștere cu 47% a salariului minim brut în IKEA România din luna mai 2016 față de luna decembrie 2015.

IKEA RomaniaCreșterea salariului minim în IKEA România este cea mai recentă dintr-o serie de investiții pentru angajați pe care compania IKEA le-a făcut în ultimii doi ani. În 2013, a fost introdus programul One IKEA Bonus, prin care toți angajații primesc un bonus de performanță, precum și programul de loialitate Tack!, prin care angajații care lucrează în compania IKEA de peste cinci ani sunt recompensați cu o contribuție anuală la planurile individuale de pensie.

Mărţişoare magice de la Flanco

„Avem o misiune în Sud-Estul Europei: aceea de a crea o viață de zi cu zi mai bună pentru cei mai mulți oameni și de a influența societatea înspre mai bine, oferind un exemplu pozitiv. Am decis să facem un pas mai departe în îndeplinirea acestei misiuni în beneficiul angajaților noștri. Pentru noi, aceasta este o investiție pe termen lung în oameni, bazată pe convingerea că o echipă răsplătită corect și care beneficiază de condiții bune de muncă poate să ofere o experiență excelentă clienților noștri,” a declarat Stefan Vanorbeke, Retail Manager IKEA SEE.

IKEA România, beneficii Total Reward

Compania a început un proces continuu de aliniere între toate țările din regiunea Europa de Sud Est (SEE), bazat pe evaluarea performanțelor individuale și corelat cu rezultatele financiare totale. Prin urmare, toți angajații IKEA SEE din cele patru țări (România, Croația, Serbia și Slovenia) vor beneficia de un pachet de beneficii Total Reward, noi niveluri salariale bazate pe principii de corectitudine și incluziune care să contribuie pe termen lung la bunăstarea tuturor angajaților IKEA SEE începând cu anul financiar 2017 (septembrie 2016 – august 2017).

Pe lângă nivelul salarial mai mare, angajații IKEA SEE beneficiază în acest moment de un pachet generos de beneficii care include asigurare medicală, asigurare de risc, mese subvenționate în Restaurantul Angajaților, discount de angajat, petreceri anuale, cadouri pentru copii – printre altele.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), Home&Deco, Home&Garden, mobilier şi materiale de construcţii,

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *