IKEA România este noul membru al Asociației Marilor Rețele Comerciale

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) anunță intrarea în organizație a celui de-al 18-lea membru: IKEA România.

Ikea„Salutăm încrederea manifestată de IKEA România în capacitatea Asociației Marilor Rețele Comerciale de a reprezenta comerțul modern alimentar și nealimentar din România”, a subliniat George Bădescu, Director Executiv AMRCR.

,,IKEA România se alătură demersului celorlalți retaileri din AMRCR de a asigura un climat de afaceri favorabil la nivel local. România este o piață importantă pentru IKEA, iar un mediu de business prietenos este esențial pentru retaileri”, a declarat Violeta Neniță, Director IKEA România.

AMRCR a fost înființată în anul 2003 și grupează următoarele 18 companii din retailul alimentar și nealimentar din România: Artima, Auchan, Brico Depot, Carrefour, Columbus, Cora, Decathlon, Dedeman, Hornbach, Ikea, Lidl, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry, Mobexpert, Penny Market, Profi, Selgros.

Din martie 2019, conducerea AMRCR este exercitată de un Consiliu Director format din cinci membri, care reprezintă unele dintre cele mai mari companii de retail din România: Aura Rădulescu (Cora România), Alina Vlădoianu Teau (Mega Image), Olguța Bendeac (Decathlon), Valer Hancaș (Kaufland România) și Tiberiu Dănețiu (Auchan Retail România).

Misiunea AMRCR este de a menține un parteneriat deschis și constructiv cu instituțiile statului și cu organizațiile profesionale, în acord cu nevoile consumatorilor și principiile pieței libere, pentru dezvoltarea unui climat comercial modern, echitabil și care vine în sprijinul economiei locale.

AMRCR este membră a Confederației Patronale ,,Concordia și a organizației ,,EuroCommerce“ – care reprezintă retailul modern la nivel comunitar.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,240 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » IKEA România este noul membru al Asociației Marilor Rețele Comerciale
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.