IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în vestul Bucureștiului

Punctul de Colectare IKEA București și-a deschis oficial porțile, acesta fiind al patrulea astfel de centru din România și va face experiența cumpărăturilor la IKEA și mai convenabilă pentru clienții din vestul Bucureștiului și împrejurimi.

IKEALa punctul de colectare, clienții vor putea să-și achiziționeze produse pe care le-au comandat anterior pe site-ul www.IKEA.ro, din magazinele IKEA Băneasa sau Pallady ori prin telefon. Costul livrării la punctul de colectare este de numai 19 lei pentru coletele sub 30 kg și 49 lei pentru pachetele mai mari decât greutatea respectivă. Clienții își vor putea ridica personal produsele de luni până duminică de la 10:00 la 22:00.

“Ne bucurăm să fim aproape de și mai mulți oameni din București și România prin intermediul centrului de colectare din București, la doar câteva săptămâni de la deschiderea magazinului Pallady și a centrului de colectare din Constanța. Această facilitate reprezintă un pas important în planurile noastre de a crea un mediu multi-channel în țară, cu formate noi care să facă soluțiile noastre de amenajare a locuinței la prețuri mici și mai accesibile pentru clienții români, oriunde s-ar afla,” a spus Violeta Neniță, Store Manager IKEA Băneasa.

Procesul de comandă este simplu și se realizează în două etape. În primul rând, clienții comandă produse pe www.IKEA.ro, dintr-unul din magazinele noastre sau prin telefon, și aleg opțiunea de ridicare din Centrul de Colectare din București. Apoi, în momentul în care comanda ajunge la punctul de colectare, clientul primește un mesaj prin care este anunțat că produsele sunt disponibile și că pot fi preluate în următoarele trei zile, în timpul orelor de program.

Clienții care își doresc să beneficieze de serviciul de livrare la domiciliu pot face acest lucru, taxele de livrare rămânând aceleași. Achiziționarea de produse fizice nu este posibilă în punctul de colectare.

IKEA are în plan să deschidă un centru de colectare în Iași.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from the DIY retail from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *