IKEA și LEGO Group lansează colecția BYGGLEK – o soluție creativă care conectează jocul și depozitarea

IKEA Suedia AB și LEGO Group și-au unit forțele pentru a crea o soluție de depozitare distractivă numită BYGGLEK, disponibilă în magazinele IKEA de la 1 octombrie.

IKEA

IKEA Suedia AB și LEGO Group au plecat la drum cu ferma convingere că jocul transformă atât locuința, cât și lumea în locuri mai bune și și-au propus să elimine orice barieră pentru a te putea juca în viața de zi cu zi, creând o experiență practică, dar și distractivă, de care copiii și adulții să se bucure împreună.

Joaca este cea mai intuitivă și cea mai de impact modalitate prin care copiii pot învăța și se pot dezvolta. Cu toate acestea, uneori copiii și adulții pot avea păreri diferite când vine vorba de momentele de joacă de acasă. Sunt situații în care adulții simt nevoia de structură și organizare, însă copiii pot vedea altfel lucrurile, ca pe un mediu stimulativ și creativ în care își doresc, în mod natural, să se joace, să facă o pauză și să o ia de la capăt.

Când aranjăm și reorganizăm spațiul copiilor în timp ce ei se joacă, nu îi întrerupem numai din jocul lor, dar și din exprimarea și dezvoltarea creativității. Prin urmare, ne-am dorit să creăm o soluție de depozitare care să reprezinte o experiență distractivă. Cutiile BYGGLEK sunt prevăzute cu șanțurile LEGO în partea de sus și în față, astfel încât copiii să le poată integra în propriile construcții LEGO. Își pot depozita creațiile în interiorul cutiei și le pot expune cu mândrie deasupra capacului.

La IKEA credem întotdeauna în puterea jocului. Jocul ne permite să explorăm, să experimentăm, să visăm și să descoperim. Acolo unde adulții văd de multe ori dezordine, copiii văd un mediu creativ stimulant. Iar BYGGLEK vine să anuleze aceste diferențe din felurile de a privi lucrurile, pentru a asigura un mediu de joacă mai creativ în casele din întreaga lume. În plus, colecția BYGGLEK se potrivește perfect și cu alte produse IKEA, astfel încât creația copiilor dumneavoastră poate deveni o piesă decorativă unică pentru locuință.”, spune Andreas Fredriksson, designer IKEA Suedia. 

BYGGLEK este mai mult decât o cutie. Este, în același timp, un spațiu de depozitare, cât și unul de joacă. BYGGLEK oferă familiilor o gamă de produse care ajută la crearea de spațiu pentru joaca de zi cu zi – prin alimentarea creativității, făcând posibilă joaca împreună. Oferă posibilitatea de a te juca, de a prezenta cele mai cool creații și de a te întoarce pentru a reasambla, a modifica, a recrea sau pentru a o lua de la capăt. BYGGLEK este despre posibilități infinite, la fel cum este și sistemul LEGO de joc.”, a declarat Rasmus Buch Løgstrup, designer LEGO Group.

Gama BYGGLEK este formată din 4 produse diferite – un set de 3 cutii mici, două seturi de cutii mai mari și un set de cărămizi LEGO, pentru a da startul jocului. BYGGLEK poate fi folosit cu orice element LEGO existent și viitor, deoarece șanțurile prezente pe capac și în partea din față fac parte din sistemul LEGO de joc. Mecanismul LEGO le permite copiilor să construiască și să reconstruiască propriile povești, iar prin acest proces să-și dezvolte abilitățile esențiale ale secolului XXI – cu BYGGLEK sperăm să extindem experiența de joc LEGO prin oferirea de soluții de depozitare creative și amuzante, care sunt pe cât de distractive, pe atât de funcționale.

În IKEA Play Report, IKEA a întrebat copiii ce își doresc, iar 47% dintre ei au spus că ar vrea mai mult timp de joacă cu părinții. În același timp, 90% dintre părinții intervievați consideră că jocul este important și esențial pentru bunăstare și fericire. În LEGO Play Well Study 2020, părinții recunosc că este important să își lase copiii să se joace, dar și modul în care aceștia se joacă. 8 din 10 sunt de acord cu faptul că dezordinea din timpul jocului îi fac pe copii să se simtă liberi și îi ajută să-și dezvolte creativitatea (85%). Cu toate acestea, 1 din 2 părinți sunt îngrijorați de dezordinea produsă de copii când se joacă și au instinctul de a face ordine în spațiul respectiv chiar în timpul jocului (51%). 9 copii din 10 confirmă această realitate, spunând că părinții le sugerează să facă ordine în timpul în care ei încă se mai joacă (90%).

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *