IKEA a introdus prima colecție de mobilă și accesorii pentru animale în Franța, Canada, Japonia și SUA

IKEA, compania suedeză de mobilier, lansează prima linie de mobilier pentru câini și pisici în Franța, Canada, Japonia și SUA.

ikea Echipa de design a lucrat alături de medicii veterinari pentru a proiecta piese care să fie accesibile și plăcute din punct de vedere estetic, conform designboom.com. Colecția ia în considerare nevoile tipice și tipurile de personalitate ale ambelor tipuri de animale, oferind locuri calde pentru pisici și paturi deschise, perne și bile de cauciuc care pot găzdui câinii de toate dimensiunile.

Colecția se numește LURVIG și utilizează produsele IKEA deja existente, transformându-le în obiecte pentru animalele de companie. Pentru moment, colecția LURVIG este disponibilă doar în Franța, SUA, canad și Japonia, fiind în continuă dezvoltare.

KEA este o companie de retail mobilier și decorațiuni, de origine suedeză, fondată în 1943 de Ingvar Kamprad. Marca a fost înregistrată în 1943, în Suedia. În august 2016, IKEA Group deținea și opera 340 de magazine în 28 de țări sau teritorii, sub acord de franciză cu Inter IKEA Systems B.V. În timp ce alte peste 40 de magazine erau francize deținute de alte companii decât IKEA Group.

Magazinul din Zona Comercială Băneasa a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010 a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea a devenit parte din IKEA Group.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *