IKEA și Brico Dépôt sprijină eforturile de limitare și menținere sub control a situației epidemiologice

Brico Dépôt România semnează un nou parteneriat în lupta împotriva pandemiei și se alatură campaniei „România salvează România”, lansată de Crucea Roşie România, pentru a consolida răspunsul autorităţilor naţionale şi locale ȋn pandemia Covid-19, iar IKEA și-a pus în aplicare viziunea și a luat măsuri pentru a sprijini angajații și comunitatea.

Brico Depot IKEA

 

Astfel, Brico Dépôt România a donat Crucii Roșii Române 20.000 de măști sanitare, în valoare de 15.000 de euro. Măștile vor fi distribuite, cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie, către unitățile sanitare cu pacienți COVID, instituțiile care sunt ȋn prima linie la nivel de județ, precum Jandarmeria şi ISU, cât şi către voluntarii de Cruce Roşie, din județele: Arad, Bacău, Constanța, Suceava, Satu Mare și Vrancea. Împreună construim viitorul.

IKEA

De la începutul situației generate de COVID-19, IKEA România și-a intensificat eforturile de suport în starea de urgență prin donații în produse de peste 800.000 de lei făcute deja în toată țara.

Pentru a ajuta la protejarea sănătății persoanelor afectate direct de pandemie, IKEA, în parteneriat cu Asociația Zi de Bine, a mobilat complet centrul de spitalizare Bucureștii Noi pentru pacienți COVID-19 cu simptome medii din București, inaugurat recent.

 

În colaborare cu Auchan Retail România și Leroy Merlin România care au dezvoltat proiectul împreună cu Ministerul Sănătății, unitatea de 7.500 mp a fost dotată cu 350 de paturi IKEA, saltele și perne, precum și soluții pentru bucătării, zona de masa si cea de relaxare, textile și alte produse pentru a ajuta atât pacienții cât și personalul medical.

Alte implicări ale companiei IKEA

Implicarea companiei suedeze nu se oprește aici. IKEA a răspuns apelului lansat de managerii instituțiilor spitalicești și a demarat o campanie de amenajare a spitalelor din Brăila, București, Roșiori, Constanța și Cluj care tratează pacienții cu COVID-19. Valoarea donațiilor este de 60.000 de euro, peste 3.500 de pacienți și cadre medicale putând beneficia de materialele puse la dispoziție.

Împreună cu World Vision, IKEA România a făcut donații de alimente pentru 628 de persoane din comunitățile vulnerabile din Urziceni și București. De asemenea, prin Concordia și grupul de inițiativă Casa Buna, un număr de 300 de persoane din Centrul Social Sfântul Lazăr și persoane defavorizate din zona Ferentari au beneficiat de alimentele donate.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *