IKEA a obținut autorizația de construcţie pentru cel de-al doilea magazin din București

IKEA South-East Europe a finalizat procesul de autorizare înainte de a începe construcția magazinului de pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57, București.

IKEAPrimăria Sectorului 3 al Municipiului București a eliberat ieri, 17 octombrie 2017, Autorizația de Construire pentru cel de-al doilea magazin din București. Compania și-a propus începerea lucrărilor de construcție în curând și va transforma acest vis în realitate, până la finalul anului 2018, când IKEA Pallady se va deschide pentru a întâmpina și mai mulți români.

Cel de-al doilea magazin IKEA din București va avea o suprafață construibilă de aproximativ 37.000 mp (GBA), devenind astfel cel mai mare magazin IKEA din Europa de Sud-Est la data deschiderii. Acesta va respecta cele mai recente, avansate și înalte standarde în ceea ce privește proiectarea și va aplica standarde de construire și principii operaționale de business inovatoare și sustenabile.

„Ne bucurăm să anunțăm că am obținut autorizația de construire a celui de-al doilea magazin IKEA din România și că vom începe lucrările pentru noul magazin în curând. Dorim să le mulțumim reprezentanților Primăriei Sectorului 3 și Primăriei Generale a Capitalei pentru sprijinul continuu și colaborarea excelentă. Pentru că am obținut deja Autorizația de Construire pentru amenajare și sistematizare teren și împrejmuire provizorie în luna septembrie, constructorul general a început pregătirea terenului și împrejmuirea perimetrului magazinului IKEA Pallady,” a declarat Vladislav Lalić, Property and Expansion Manager IKEA South-East Europe.

Deschiderea IKEA Pallady este un pas important pentru a face gama mai accesibilă celor mai mulți oameni din România și pentru a-i inspira să facă schimbări mici care le vor face viața mai bună, mai ușoară și mai plăcută – în toată casa.

IKEA Group este lider mondial în retailul de mobilier și decorațiuni. Suntem o companie bazată pe valori, cu oameni pasionați de viața acasă. Viziunea noastră este să creăm o viață de zi cu zi mai bună acasă pentru cei mai mulți oameni. Magazinele oferă aproximativ 10.000 de produse de mobilier și soluții accesibile pentru acasă. Grupul deține și operează 340 de magazine în 28 de țări (la 31 august 2016).

Magazinul din Zona Comercială Băneasa a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010, a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea a devenit parte din IKEA Group. În anul financiar 2016 (1 septembrie 2015 – 31 august 2016), magazinul din România a fost vizitat de 3,2 milioane de oameni și 6,6 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul www.IKEA.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, mobilier, materiale de construcţii, scule şi unelte.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *