HORNBACH: Ce stiluri de amenajare ale locuinței sunt în tendințe în această toamnă

Designul interior devine tot mai mult o artă în sine, aproape o știință, cu reguli și trucuri ce trebuie respectate dacă se dorește un interior armonios și plăcut, potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri de materiale de construcții și grădinărit.

Hornbach

Tocmai din acest motiv, specialiștii în design ai companiei lansează patru noi stiluri de amenajare a locuinței dedicate sezonului de toamnă – iarnă.

Stiluri complementare sunt tot mai des combinate pentru a da naștere unor decoruri cu totul și cu totul originale, cu personalitate. Propunerile noastre pentru acest sezon se pot adapta celor mai diverse gusturi și preferințe, tocmai pentru că ne dorim ca amenajarea rezultată pe baza recomandărilor Hornbach să creeze căminul ideal”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Astfel, potrivit afirmațiilor sale, stilurile de amenajare propuse pentru acest sezon sunt Everything Goes, Make Space, Family Time și Coming Home.

Everything Goes – Întoarcere la primordial

Frunzele de palmier, imprimeurile exotice, texturi precum catifeaua, mătasea sau alama definesc stilul de amenajare Everything Goes. Acesta este inspirat din întoarcerea la origini, la natură, oferind o stare de confort și liniște. Nuanțele puternice de verde se combină cu cele de roz pal sau arămiu, creând o junglă de culori și texturi. În același timp, accentele provenite din natură au rolul de a liniști și, tocmai din acest motiv, stilul  de amenajare Everything Goes își găsește ușor locul în orice încăpere.

Make Space – Funcțional și minimalist

Funcțional, minimal, dar spațios: renunțarea la tot ce este inutil creează libertate, spațiu și lumină. Aceasta este deviza stilului de amenajare Make Space propus de Hornbach pentru sezonul toamnă – iarnă. În cadrul acestuia, precizia este cuvântul de bază. Simplitatea este dată nu doar de amenajarea pieselor de mobilier, ci și de tonurile calde, neutre, niciodată stridente. Astfel, principalele culori alese sunt inspirate din nuanțe de lemn, piele, piatră sau lut, iar mobilierul propus are forme geometrice precise – rotunde, pătrate, dreptunghiulare – punându-se accent pe economisirea spațiului pentru depozitare.

Family Time – Locul ideal pentru relaxare

Crearea unui spațiu ideal pentru râs, relaxare sau răsfăț stau la baza stilului de amenajare Family Time. În același timp, contrastele dictează alegerea culorilor și a texturilor pentru pereți, mobilier sau decorațiuni. Senin – întunecat, dur – ușor la atingere, cald – rece, vechi – nou: acest stil de amenajare trăiește din contraste care se completează și se echilibrează reciproc. Nuanțele de la gri crom până la alabastru, în antiteză cu tonuri de roz, creează armonie și echilibru. 

Coming Home – Un stil pentru toate simțurile

Sugestia de ambient Coming Home uimește mai ales prin tonurile luxoase de roșu și roz, care se armonizează perfect cu nuanțe de albastru intens și violet profund. Într-un ambient creat pe baza acestui stil, simțurile sunt permanent încântate, lăsând loc unei stări de mulțumire și relaxare. Coming Home propune forme rotunde, fluide, materiale moi, prețioase, toate îmbinate cu accente industriale, metalice.

Cele patru stiluri propuse de Hornbach în această perioadă se pot regăsi în toate magazinele din România.

Hornbach

Fondată în anul 1877, Hornbach este singura companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 6 generații. În acest moment, concernul deține 160 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 6 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu).

Prin pionierat, cum ar fi deschiderea primului magazin mixt de materiale de construcții și produse de grădinărit (1968), a primului megastore (1980) și a primului magazin de materiale de construcții cu conceptul drive-in (2003), Hornbach își dovedește în permanență forța inovatoare. De decenii, Hornbach este considerat un angajator de top, în acest moment având aproximativ 21.000 de angajați care contribuie la succesul companiei.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația BricoRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,230 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » HORNBACH: Ce stiluri de amenajare ale locuinței sunt în tendințe în această toamnă
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.