Hornbach: Cum putem proteja casa de hoți cu ajutorul sistemelor inteligente

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, pune permanent la dispoziția clienților un sortiment variat de produse dedicate protecției locuinței.

HornbachÎn plus, în luna februarie organizează o expoziție dedicată sistemelor de acest tip, iar consultanții din magazine oferă sfaturi privind vulnerabilitățile domiciliului și cum pot fi acestea rezolvate eficient.

Astfel, în luna februarie Hornbach organizează, în toate magazinele, expoziții dedicate siguranței locuințelor și invită clienții să descopere care sunt punctele slabe în securitatea casei, dar și cum pot îmbunătăți acest aspect și ce articole pot cumpăra pentru a avea protecție împotriva hoților.

Fie că se dorește o informare despre când a fost deschisă o ușă sau o fereastră, depistarea prezenței persoanelor străine într-o anumită zonă din locuință, chiar și de la distanță de casă, ridicarea sau coborârea jaluzelelor la anumite ore sau pornirea unor surse de iluminat automat, soluțiile se regăsesc în magazinele Hornbach. În plus, oferim clienților posibilitatea de a identifica pericolele în ceea ce privește siguranța locuinței, dar și soluțiile necesare pentru a preîntâmpina astfel de probleme cu ajutorul produselor dedicate”, a menționat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach România.

Punctele vulnerabile ale unei locuințe

Potrivit statisticilor, de cele mai multe ori, ferestrele neasigurate sunt deschise în mai puțin de 10 secunde, 32% dintre spargerile de locuințe realizându-se astfel. Alte puncte vulnerabile în cazul spargerilor de locuințe sunt ușile de terase (48%), ușile de la intrare (12%), dar și pivnițele (7%).

În magazinele Hornbach, clienții vor putea găsi sisteme inovatoare care securizează casele, de la dispozitive mecanice de siguranță pentru ferestre și uși precum sisteme de închidere, mânere cu închidere suplimentară cu cheie, atât pentru uși cât și pentru geamuri, amortizoare, la sisteme digitale precum camere de luat vederi, interfoane și senzori de mișcare ce pot detecta potențialii intruși.

Dintre brandurile recomandate și promovate de retailer în cadrul expoziției tematice din această lună se numără Abus, Funktechnik și Burgwächter.

Fondată   în  anul  1877,  HORNBACH  este  singura  companie  din  domeniul construcțiilor  și  grădinăritului  care  se poate mândri cu o istorie de 5 generații.  În  acest  moment,  concernul  deține  154 de magazine mixte de materiale  de construcții și grădinărit, în nouă țări din Europa (Germania, Austria,  Olanda,  Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), dintre care 6 în România (Bucureşti  Berceni, Bucureşti Militari, Bucureşti Baloteşti, Braşov, Timişoara şi Sibiu).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *