Hornbach: Românii decorează în stil tradițional

Potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, românii preferă culori tradiționale, precum bej, roșu sau portocaliu atunci când aleg soluții decorative și funcționale pentru protecția solară a ferestrelor.

Hornbach_jaluzele_2Conform specialiștilor Hornbach, preferințele clienților variază în funcție de încăperea în care produsele urmează a fi instalate. Pentru un ambient plăcut în dormitor, sunt recomandate jaluzelele și rulourile opace, pe când în living rulourile de tip zebră sunt cele mai potrivite datorită eleganței, cât și prin prisma sistemului care permite reglarea luminii în funcție de necesitate.

Pentru un control perfect al gradului de pătrundere al luminii, Hornbach recomandă și jaluzele colorate din aluminiu care beneficiază de tehnologia dim-out. Aceasta permite închiderea completă a lamelelor oferind opacitate 100%. Soluna, produsele sub marca proprie, sunt disponibile atât în culorile standard (alb și gri), cât și în nuanțe colorate, precum bej, verde și maro.

Jaluzelele de aluminiu, bambus sau storurile sunt recomandate pentru ferestrele înalte de balcon sau terasă. În cazul geamurilor oscilobatante, se poate opta pentru jaluzele din aluminiu cu sistem flexibil de deschidere care nu permite balansarea.

În cazul băilor și al bucătăriilor, aspectul decorativ este clasat pe loc secund, iar românii caută produse funcționale care se pot monta și curăța ușor. În acest sens, jaluzele clasice din aluminiu reprezintă alegerea majoritară, deși, pentru un decor distinct, consilierii Hornbach recomandă și gama de plisee, disponibilă într-o varietate mare de culori.

În România gama de plisee reprezintă o noutate, cu toate că designul lor unic oferă o notă modernă și primitoare în orice încăpere”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al companiei Hornbach România.

Românii sunt atrași de produsele care nu necesită abilități tehnice de instalare, precum cele cu prindere direct de fereastră prin sistemul de clipsare, recomandate în special pentru geamurile termopan. Atât storurile, cât și pliseele sau jaluzelele din aluminiu beneficiază de acest sistem facil, iar pentru cei care dețin produse ce au la bază sistemul clasic de prindere prin găurirea ferestrei, Hornbach pune la dispoziție toate accesoriile necesare pentru o prindere prin clipsare.

Produsele de protecție solară pentru ferestre sunt foarte ușor de montat, însă cel mai important lucru este efectuarea corectă a măsurătorilor. Pentru ca sistemele să fie perfect adaptate ferestrei, este necesar ca dimensiunile acesteia să fie corect notate, iar pentru a ajuta clienții în acest sens, specialiștii noștri pot oferi sfaturi cu privire la fiecare tip de produs în parte”, a completat reprezentantul companiei.

Clienții Hornbach pot beneficia și de servicii de confecționare la comandă a produselor, atunci când este cazul unor dimensiuni atipice. În cazul celor standard, prețurile pornesc de la 24,99 lei pentru jaluzelele din plastic.

Pe parcursul lunii iunie, clienții magazinelor Hornbach vor putea lua parte la o expoziție special dedicată acestor tipuri de produse şi vor avea ocazia să învețe de la specialiștii companiei care sunt cele mai bune variante de decorare a ferestrelor. Și de asemenea, pasionații de grădinărit care își făceau griji pentru întreținerea plantelor în timpul concediului vor găsi o expoziţie de sisteme de autoudare a plantelor, în care regăsim, printre altele, și ghivecele cu auto absorbție.

Produsul dispune de un sistem echipat cu o cutie de drenare, care asigură atât o economie de timp, cât și un consum redus de apă. Capacitatea acestuia variază de la 2,2 litri și poate ajunge și la 5,6 litri, iar clienții pot alege ghiveciul în trei culori diferite.

Practic, aceste ghivece au la bază un rezervor de apă care poate fi umplut înainte de plecarea de acasă. Ulterior, printr-un fitil special, plantele își vor lua cantitatea de apă necesară”, a completat Mugurel-Horia Rusu.

Cei care nu au timpul necesar să se ocupe de îngrijirea plantelor, pot opta și pentru „I Drop”, soluție disponibilă în variante de 70 ml sau 140 ml, care susține consumul plantei pentru trei zile. Aceste sisteme pentru flori sau plante de interior, sunt alegerea perfectă pentru apartamente, birouri sau spații comericale, iar prețul lor pornește de la 14,99 lei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *