HORNBACH: Românii cheltuie lunar între 60 și 300 lei pe hrana pentru câini

Potrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, românii alocă sume importante pentru îngrijirea prietenilor lor patrupezi, costurile pentru hrana câinilor situându-se, lunar, între 60 și 300 lei.

HB_Tema lunii_ZOODin cele 200 de tone de hrană disponibile pe stoc în toate cele 5 magazine din România, pe primul loc în topul vânzărilor din această categorie se remarcă hrana uscată, aceasta fiind urmată îndeaproape de hrana umedă și produsele tip recompense. Toate acestea alcătuiesc un coş de cumpărături care variază între 60 şi 300 de lei lunar.

Unul dintre cele mai importante criterii care determină suma cheltuită este rasa câinelui deținut. Astfel, produsele alocate pentru hrana unui Rottweiler sau Beagle, vor fi diferite de sortimentul ales pentru un Bichon sau Westie, fiecare tip de hrană fiind adaptat nevoilor fiecărei rase”, a menționat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Specialiștii Hornbach amintesc faptul că, pe lângă rasă, hrana se alege și în funcție de greutatea, vârsta și comportamentul câinelui. De asemenea, hrana în sine trebuie să conțină elementele de bază ale nutriției câinelui, aceasta necesitând un echilibru optim între nivelurile de proteine, vitamine, grăsimi și fibre.

În acest sens, recomandarea consilierilor Hornbach este alegerea unui produs al cărui conținut să fie bogat în vitamine, grăsimi și proteine de origine animală, toate procesate la cel mai înalt nivel tehnologic.

Clienții au acordat dintotdeauna o atenție sporită hranei animalelor, în special a câinilor și pisicilor, aceștia fiind prezenți în foarte multe din casele românilor, iar preferința pentru produsele de calitate se remarcă în volumul vânzărilor. De exemplu, unul dintre brandurile care a cunoscut o creștere semnificativă în topul achizițiilor este Mr. Beef, marcă proprie Hornbach, produsă exclusiv în Germania”, a mai spus reprezentantul companiei.

Necesarul de cumpărături pentru câini nu se limitează doar la hrană, coșurile românilor fiind completate de accesorii precum zgărzi, lese, jucării, dar și produse de întreținere cum ar fi șampon, pieptene sau ghilotină pentru gheare.

Întreaga gamă dedicată produselor pentru câini va fi în centrul atenției în toate cele cinci magazine Hornbach, pe parcursul lunii septembrie. Astfel, cei interesați vor avea parte de o expoziție cu aceste produse, dar și de consiliere din partea specialiștilor Hornbach.

Tot pe parcursul acestei luni, Hornbach se adresează şi celor care își plănuiesc reamenajarea băii cu o gamă largă de accesorii destinate montării căzilor și a bateriilor aferente. Disponibile într-o gamă bogată de stiluri și culori, noile baterii de lavoar, cadă și duș impresionează nu doar prin calitate, ci și prin tehnologii rafinate menite să sporească confortul zilnic.

Prin intermediul tehnologiilor moderne, precum sistemul de instalare TopMount sau termostatele prevazute cu ProTherm, timpul de instalare al unei baterii de duș este redus semnificativ, acestea fiind protejate împotriva arsurilor, evitând astfel încingerea la o temperatură mai ridicată în comparație cu apa.

Pentru cei ce plănuiesc o achiziție în viitorul apropriat, specialiștii Hornbach recomandă o atenție sporită în ceea ce privește aspectul igienic al acestor tipuri de produse. Pentru a fi în concordanță cu reglementările privind apa potabilă, bateriile ar trebui să fie produse dintr-un corp masiv de alamă.

În plus, un alt element care trebuie luat în considerare este numărul de cicluri la care componentele bateriilor sunt menite să reziste. Deși norma impune doar 70.000 de cicluri (1 ciclu = deschiderea bateriei, rotire la stânga, rotire la dreapta, închiderea bateriei), produsele moderne prezintă o rezistență de până la 170.000 de cicluri, prelungindu-și astfel durata de viață.

Mai multe detalii despre prețuri, diversitatea gamei, dar și soluții de montaj, pot fi oferite de către consilierii Hornbach din toate cele cinci magazine pe întreaga durată a lunii septembrie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,230 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » HORNBACH: Românii cheltuie lunar între 60 și 300 lei pe hrana pentru câini

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.