HORNBACH pregătește întâlniri cu Moș Crăciun și Ateliere creative pentru copii în luna decembrie

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, organizează pe perioada lunii decembrie evenimente speciale dedicate copiilor.

Craciun-1-HB

”În fiecare an ne dorim să aducem spiritul Sărbătorilor de Iarnă în toate magazinele Hornbach. Pe lângă Târgul de Crăciun şi amenajarea magazinelor cu decoraţiuni specifice, pregătim şi o serie de evenimente speciale pentru copii, deoarece ei sunt cei care se bucură cel mai mult de această perioadă a anului”, a declarat Mugurel Horia-Rusu, Director General al Hornbach.

Copiii îl vor putea întâlni pe Moş Crăciun, pe data de 20 decembrie, în intervalul orar 10:00 – 16:00. Aceştia vor putea sta de vorba cu el şi, mai mult de atât, se vor putea bucura de micile daruri pe care Moşul le-a pregătit pentru ei.

În plus, retailerul de materiale de construcţii şi grădinărit va organiza, pe 13 decembrie, în intervalul orar 10:00 – 16:00, un atelier creativ pentru copii în care aceştia vor fi provocaţi să îşi folosească imaginaţia pentru a construi figurine cu ajutorul materialelor puse la dispoziţie de Hornbach, precum hârtie colorată, culori, sclipici şi multe altele. De asemenea, vor învăţa să personalizeze ghivece de flori cu modele de Crăciun folosind vopseluri şi alte unelte, iar la finalul atelierului vor primi diplome de ”meşteri pricepuţi”.

Imaginaţia este cea mai bogată resursă a copiilor şi ne dorim să le dezvoltăm creativitatea prin aceste acţiuni. Atelierele de creaţie le vor da prilejul să se împrietenească cu alţi copii, să lucreze în echipă şi să se bucure într-un mod constructiv de atmosfera Sărbătorilor de iarnă”, a adăugat Mugurel Horia-Rusu.

Acţiunile pentru copii din luna decembrie se vor desfăşura în toate cele cinci magazine Hornbach din ţară.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *