Noi tendințe în amenajarea locuinței. Hornbach propune patru noi stiluri de amenajare

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, lansează în această primăvară noi stiluri de amenajare a locuinței.

HornbachEliminarea stresului, contemplarea și relaxarea totală, fără a face absolut nimic, sunt astăzi mai căutate decât au fost vreodată. Să stai din când în când tolănit, fără să fii condiționat, pe o pernă moale de pe canapea, îți oferă pur și simplu bună dispoziție, întrucât căminul are în primul rând rolul de a îngriji sufletul”, a declarat Axel Venn, expert în designul culorilor, care elaborează, de peste zece ani, stilurile de amenajare ale Hornbach.

Locuința devine, astfel, o chestiune de confort. Acasă este locul unde oamenii se simt cel mai bine și unde au luxul de a fi în largul lor, la finele unei zi stresante.

Oferim clienților noștri tot ceea ce au nevoie pentru a transforma casa într-un loc confortabil. De la pardoseli diverse, tencuieli scămoșate și tapet în nuanțe diverse, până la materiale textile”, a declarat, la rândul său, Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Astfel, potrivit afirmațiilor sale, stilurile de amenajare propuse pentru acest sezon se numesc Black&White Comfort, Nordic Atmosphere, Relaxed Living și Blooming Emotions.

Black&White Comfort – Contrast ușor

Jocul de culori din stilul Black&White Comfort este foarte reținut: funcțional, dar și natural, autentic și jucăuș. În aceeași tendință se încadrează și mobilierul alături de accesorii Pe de o parte stilul te trimite într-un mediu dur, ca teracota, și stabil, ca materialele dense din in – iar pe de altă parte, moale și voluminos, ca pielea. Acest contrast ușor asigură o armonie specială.

Senzația din încăpere nu este deloc încărcată, fiind frumos aranjată și confortabilă. Un mediu adecvat deopotrivă pentru locuit și odihnă, cât și pentru muncă. De asemenea, stilul propus de Hornbach este foarte versatil, fiind confortabil pentru orice generație.

Nordic Atmosphere – O imagine naturală

Comoditatea și confortul se îmbină perfect în sugestia de ambient Nordic Atmosphere. Dorința de simplitate și natură care înflorește, precum și buna dispoziție, caracterizează această propunere de amenajare. Naturalețea scandinavă este bine pusă în valoare, iar spațiul propus este luminos și prietenos. Compartimentarea zonelor din locuință este realizată prin culori în nuanțe pastelate, lemnul deschis la culoare subliniază atmosfera liniștită, în timp ce diversitatea corpurilor de iluminat conferă un șarm nostalgic. Totul este familiar în acest ambient, iar confortul impus face ca viața să fie foarte frumoasă.

Relaxed Living – Albastrul la putere

Aproape 40% din oameni declară că albastru este culoarea lor preferată. De aceea, în stilul Relaxed Living, albastrul este culoarea vedetă, precum și contrastul acestuia cu alte nuanțe, precum cea a cărbunelui. De asemenea, conform specialiștilor Hornbach, contrar mitului foarte răspândit, locuințele ce sunt decorate în această culoare nu sunt neapărat reci. Folosind materiale textile moi și nuanțe de lemn calde se poate crea un confort relaxant. Cu ajutorul albastrului, peste tot vor domni limpezimea, curățenia și claritatea. Totodată, albul poate fi combinat ușor cu albastru și, prin contrast, pare mult mai alb.

Blooming Emotions – O stare de bine

Emoțiile se dovedesc a fi cel mai bun sfătuitor – mai ales în această ambianță a locuinței. Stilul Blooming Emotions este definit de senzația de bine, confort și utilitate. Nuanțele florale reprezintă baza pentru culori și design: de la roz elegant până la nuanțe de coral și albastru satinat, culorile prietenoase dăruind bună dispoziție locatarilor și musafirilor. Plăcerea de a fi împreună și de a te bucura de momente deosebite reprezintă centrul universului acestei locuințe.

Cele patru stiluri propuse de Hornbach în acest sezon se pot regăsi şi în cele mai noi prospecte aflate în magazine.

Fondată   în  anul  1877,  HORNBACH  este  singura  companie  din  domeniul construcțiilor  și  grădinăritului  care  se poate mândri cu o istorie de 5 generații.  În  acest  moment,  concernul  deține  155 de magazine mixte de materiale  de construcții și grădinărit, în nouă țări din Europa (Germania, Austria,  Olanda,  Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), dintre care 6 în România (Bucureşti  Berceni, Bucureşti Militari, Bucureşti Baloteşti, Braşov, Timişoara şi Sibiu).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), home & deco, home & garden, materiale de construcţii, mobilier, scule şi unelte

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din brico-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 1,214 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Noi tendințe în amenajarea locuinței. Hornbach propune patru noi stiluri de amenajare
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.