Hornbach îşi va lansa magazinul online pe 23 ianuarie

Hornbach România, unul dintre principalii retaileri DIY din România, îşi va lansa magazinul online pe data de 23 ianuarie 2018.

Hornbach magazin online

Lansarea magazinului online a fost anunţată anul trecut, în cadrul unei conferinţe de presă cu ocazia celor 10 ani de prezenţă a retailerului german pe piaţa din România, conferinţă la care a fost prezent şi Albrecht Hornbach, preşedintele Consiliului de Administraţie al Hornbach Management AG.

Magazinul online va avea disponibile peste 27.000 de articole şi livrare în toată ţara, nu doar în zonele unde retailerul este prezent cu magazine fizice.

Revoluţia Preţurilor – Reduceri de până la 60%

„Deja am înfiinţat în cadrul companiei un departament dedicat acestui proiect, fiind coniderat extrem de important pentru dezvoltarea companiei în linie cu cerinţele clienţilor, care îşi doresc să aibă acces la produsele noastre direct de acasă, din faţa calculatorului,” a declarat Mugurel – Horia Rusu, Director General Hornbach Romania.

Obiectivul Hornbach, prin lansarea magazinului online, este să pună la dispoziția clienţilor toate informaţiile despre produse şi proiecte, astfel încât aceştia să se poată documenta şi face cumpărături direct de acasă, comod şi rapid.

În 2016, Hornbach România a avut o creştere de 17,5% faţă de 2015, de la cca. 121 milioane de euro în 2015, la cca. 142 de milioane de euro în 2016, România fiind una dintre cele mai importante pieţe ale concernului german. România este, de altfel, a 5-a ţară din întreg grupul, din punct de vedere al suprafeţei totale de vânzare (86.600 mp), după ţara mamă, Germania, Austria, Olanda şi Cehia.

Expansiunea retailerului va continua, retailerul vizând noi deschideri de magazine în oraşe mari din ţară precum Iaşi, Cluj-Napoca sau Constanţa dar include în planurile sale de viitor deschideri de magazine şi în Bucureşti, fără, însă, să se precizeze detalii concrete.

Hornbach

Fondată în anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului  care  se poate mândri cu o istorie de 5 generații. În  acest moment, concernul deține  156 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit, în nouă țări din Europa (Germania, Austria,  Olanda,  Cehia, Luxembourg, Elveția, Suedia, Slovacia şi România), dintre care 6 în România (Bucureşti  Berceni, Bucureşti Militari, Bucureşti Baloteşti, Braşov, Timişoara şi Sibiu).

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *