Hornbach își extinde rețeaua din România cu un nou magazin, la Sibiu

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, îşi continuă expansiunea pe piaţa din România şi anunţă deschiderea celei de-a şasea locaţii din ţara noastră, în următorul an financiar (martie 2015 – februarie 2016). Noul magazin Hornbach va fi amplasat în Sibiu, în locul fostului magazin OBI.

hornbach300x225

Hornbach a preluat fostul magazin OBI din Sibiu, închis încă din luna iulie a acestui an, şi, în următoarea perioadă, vom începe reamenajarea acesteia şi transformarea sa într-un magazin la standardele Hornbach”, a declarat Mugurel Horia-Rusu, Directorul General al Hornbach.

Deschiderea noii unităţi este planificată pentru următorul an financiar (martie 2015 – februarie 2016).

Noul magazin din Sibiu va dispune de o suprafaţă de vânzare interioară de 10.000 de metri pătraţi şi urmează a fi reamenajat la standardele Hornbach în lunile următoare. Potrivit reprezentantului companiei, poziţia noului magazin este avantajoasă din punct de vedere al traficului, aflându-se pe artera nordică a oraşului, în direcţia Mediaş, aproape de punctul de intrare pe autostrada Sibiu Nord.

Noul magazin Hornbach va asigura locuri de muncă pentru aproximativ 100 de persoane, iar interviurile de angajare sunt planificate pentru primăvara anului 2015”, a mai adăugat Mugurel Horia-Rusu.

Hornbach operează deja în România cinci magazine de materiale de construcţii şi grădinărit, oferind un sortiment bogat de produse adecvat atât pentru profesionişti, cât şi pentru amatori. Trei dintre magazinele Hornbach se află în Bucureşti, alături de unul în Braşov şi unul în Timişoara. Astfel, prin deschiderea locaţiei din Sibiu, compania îşi consolidează prezenţa în Transilvania.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *