Încălzirea unei încăperi și pregătirea grădinii pentru iarnă, proiectele lunii noiembrie la HORNBACH

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, oferă clienților săi o gamă completă de articole destinate încălzirii unei încăperi și pregătirii grădinii pentru iarnă.

hornbachTotodată, HORNBACH pune la dispoziția clienților articolele utile necesare acestor activități, alături de sfaturile avizate ale consultanților.

Astfel, pe parcursul lunilor octombrie și noiembrie 2018, specialiștii HORNBACH propun o gamă extinsă de sobe, șeminee și termoșeminee, însoțite de accesoriile de montaj, protecție și întreținere specifice.

Echipamentele prezentate au capacitatea de a încălzi încăperi cu suprafețe cuprinse între 100 și 500 mp, printre acestea, în oferta HORNBACH, regăsindu-se patru modele de sobe din teracotă, două tipuri de șeminee (Samson și Predeal) și două termoșeminee Mirano, care funcționează cu peleți sau combustibil solid. Totodată, la standurile amenajate în magazine, clienții pot obține sfaturi avizate despre montajul și întreținerea acestor sisteme, fiecare înglobând atât echipamentul propriu-zis, cât și soluția de evacuare și accesoriile aferente, împreună cu detalii tehnice ale fiecăruia și cele legate de puterea optimă pentru fiecare suprafață (kW/mc).

Pe lângă echipamentele specifice pentru încălzire, în obținerea confortului termic dorit este foarte importantă și integrarea acestora în spațiul existent. Astfel că, pentru a acoperi o plajă largă de preferințe în acest sens, HORNBACH pune la dispoziția clienților săi, prin intermediul rețelei de magazine, o gamă variată de soluții de încălzire, care se pretează celor mai diversificate compartimentări și stiluri de amenajare“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România. 

Recomandările HORNBACH în ceea ce privește pregătirea grădinii pentru iarnă

Odată cu începerea sezonului rece, debutează și pregătirea grădinii pentru iarnă. În întâmpinarea acestei activități, HORNBACH prezintă o serie de soluții de îngrijire și depozitare a uneltelor, precum și de protecție a mobilierului de grădină, a plantelor și a pământului, dar și câteva recomandări de utilaje pentru curățarea grădinii în sezonul rece, cum sunt freza pentru zăpadă și motoferăstrăul.

În luna noiembrie, din această ofertă fac parte sacii, husele și foliile de protecție, lacurile, sprayurile și vopselele pentru ghivece, dar și alte articole folosite în acest scop (mănuși, lopeți etc.).

Pentru protejarea uneltelor în sezonul rece, specialiștii HORNBACH recomandă curățarea acestora după fiecare utilizare, ascuțirea, aplicarea de uleiuri/lacuri specifice și depozitarea în spații acoperite a tuturor echipamentelor: freza pentru zăpadă, mașinile cu acumulatori, tocătorul pentru resturi vegetale, foarfecile pentru crengi, motoferăstraiele, cazmalele și lopețile.

În același timp, pentru protecția plantelor din grădină, în sezonul rece, în cazul copacilor se recomandă utilizarea huselor textile sau decorative, a foliilor de protecție și a sacilor din iută, care împiedică înghețarea și deshidratarea acestora. Plantele de grădină din ghiveci vor trebui împachetate în țesături de iută sau cocos și poziționate într-un loc protejat de soare și vânt chiar înainte de primul îngheț. Trandafirii au nevoie de un tratament special: trebuie protejați cu o husă stabilizată UV, permeabilă la aer și apă, în care se va crea un microclimat ce asigură creșterea plantei. Totodată, plantele din ghiveci se udă moderat chiar și în timpul iernii, acestea încălzindu-se reciproc dacă sunt așezate împreună.

Pentru mai multe sfaturi legate de încălzirea unei încăperi și pregătirea grădinii pentru iarnă, în magazinele HORNBACH, în cele două zone special dedicate proiectelor, consultanții vor oferi informații avizate, pe tot parcursul lunii noiembrie, tuturor celor interesați.

HORNBACH România

Fondată în anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 6 generații. În acest moment, concernul deține 158 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 6 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu).

Conceptul comercial și gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea proiectelor clienților. HORNBACH le garantează acestora prețuri mereu mici, fiind lider de piață pe acest segment. În plus, calitatea excelentă a consultanței și a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumărate studii și teste independente.

Prin pionierat, ca de exemplu deschiderea primului magazin mixt de materiale de construcții și produse de grădinărit (1968), a primului megastore (1980) și a primului magazin de materiale de construcții cu conceptul drive-in (2003), HORNBACH își dovedește în permanență forța inovatoare. De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, în acest moment având aproximativ 20.000 de angajați care contribuie la succesul companiei.

Întregul conținut al site-ului www.bricoretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.


Puteți citi cele mai proaspete știri din retailul DIY din România și din Europa Centrală și de Est, în BricoRetail.ro, cea mai importantă publicație B2B dedicată sectorului DIY și Home Improvement din România, direct sau abonându-vă la newsletterul zilnic.

You can also read the freshest news from DIY retail, from Romania and Central and Eastern Europe, in english, at BricoRetail.ro, the most important B2B publication dedicated to DIY and Home Improvement from Romania, directly or by subscribing to the daily newsletter.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *