Hornbach deschide Târgul de Crăciun cu peste 2.000 de articole de sezon

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, organizează anul acesta cea de-a 7-a ediţie a Târgului de Crăciun în toate magazinele proprii.

Targ Craciun-2

În fiecare an, toate magazinele Hornbach reînvie spiritul Sărbătorilor de Iarnă şi îşi aşteaptă clienţii cu mii de produse specifice Crăciunului. Încă de la intrarea pe piaţa locală am dorit să respectăm această tradiţie, iar anul acesta am ajuns la cea de-a 7-a ediţie a Târgului de Crăciun”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Începând cu data de 24 octombrie, clienţii pot vizita zonele special amenajate din fiecare magazin Hornbach, unde vor găsi peste 2.000 de articole de sezon. Pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi, în fiecare locaţie, vor fi disponibile globuri, produse de iluminat, brazi şi multe alte deocoraţiuni diverse.

Târgul de Crăciun de anul acesta aduce pe rafturile Hornbach, în exclusivitate pentru magazinele de materiale de construcţii şi grădinărit, globuri de sticlă pictate manual. Și ca-n fiecare an,  în perioada Târgului de Crăciun, Hornbach va organiza, ca în fiecare an, şi activităţi speciale pentru copii.

„În fiecare an, Târgul de Crăciun Hornbach are un impact pozitiv asupra cifrei de afaceri a companiei, atât în România cât şi în toate celelalte ţări europene în care operăm. În ceea ce priveşte produsele care înregistrează cele mai mari vânzări, brazii, ghirlandele luminoase şi globurile se află pe primele locuri”, a mai spus Mugurel – Horia Rusu.

Dincolo de produsele destinate sărbătorilor de iarnă, clienţii Hornbach au acces permanent, în toate cele cinci magazine, la peste 120.000 de produse, dintre care 60.000 mereu pe stoc şi alte 60.000 disponibile la comandă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *