Hornbach – creştere de 6,5% a cifrei de afaceri

Retailerul german de bricolaj Hornbach a crescut cifra de afaceri cu 6,5%, la 3.357 miliarde €, în anul fiscal trecut care s-a încheiat la 28 februarie 2015, conform www.diyglobal.com.

IMG_9523Cel mai mare impuls de creștere a venit, din nou, din Germania, au precizat reprezentanţii companiei. Reţeaua de 97 de magazine de bricolaj din Germania au avut o cifră de afaceri de peste 1.966 miliarde €, adică o creștere de 7,6% faţă de ​​aceeași perioadă a anului fiscal precedent. Aici sunt incluse cifra de afaceri a celor șapte magazine noi deschise. Rata de creștere din magazinele existente a fost de 5,5%

În celelalte opt țări europene în care operează Hornbach, compania a reușit, de asemenea, o schimbare de direcție în ceea ce privește vânzările nete. După scăderile cifrei de afaceri din ultimii trei ani consecutivi, cele 49 de magazine din afara Germaniei au avut o creștere a vânzărilor ajustate de 2,8%. În total, cifra lor de afaceri a crescut cu 5,0%, la 1.390 miliarde €.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa de retail de bricolaj (DIY), construcţii şi Home&Garden.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *